Άγγελος Λάτσιος: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του εν μέσω καραντίνας

Τι έκανε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του εν μέσω καραντίνας

Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε μια ανατρεπτική αλλαγή στο look του εν μέσω καραντίνας και εντυπωσίασε τους followers του στο instagram όπου και αποκάλυψε την αλλαγή.

Ο γιός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου πολλές φορές έχει απασχολήσει με το εκκεντρικό του στυλ μιας και του αρέσουν οι πιο διαφορετικές εμφανίσεις, οι οποίες ταιριάζουν και στο νεαρό της ηλικίας του.

Αυτή τη φορά έκανε πλεξίδες σε όλο του το κεφάλι καθώς έχει αρκετά μακρύ μαλλί. Δείτε τον μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του.

άγγελος λάτσιος

Φεύγει από την Ελλάδα ο Άγγελος Λάτσιος - Η φωτογραφία της Μενεγάκη που πρόδωσε το μυστικό

Ο κορωνοϊός είχε παγώσει τα σχέδια του Άγγελου Λάτσιου για σπουδές εκτός Ελλάδος, όμως, πλέον φαίνεται να είναι οριστικό πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα ανοίξει τα φτερά του για νέες εμπειρίες! Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Ελένη πρόδωσε το μυστικό αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη έγινε 51 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Όναρ με την οικογένειά της. Μαζί με την δική της τούρτα όμως, κεράκια έσβησαν και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος αλλά και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, του οποίου τα γενέθλια - να σημειωθεί - είναι στις 30 Νοεμβρίου, δείτε την φωτογραφία εδώ! Το περιστατικό αυτό κίνησε πολλές υποψίες, λοιπόν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να σπουδάσει και επειδή δεν θα είναι στην Ελλάδα στις 30 Νοεμβρίου αποφάσισαν και οι τρεις να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά τους στα Άχλα της Άνδρου!

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που έκανε στον Άγγελο Λάτσιο επειδή τελείωσε το σχολείο

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμάζεται για σπουδές που συνέπεσαν και με την ενηλικίωσή του γι'αυτό και η λαμπερή Ελένη θέλει να του κάνει δώρο κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τώρα που τελείωσε το σχολείο του...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της Λάτσιο, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που, όμως, δεν είναι γνωστό και το αποκάλυψε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ, είναι πως η Ελένη θέλοντας να επιβραβεύσει τους κόπους του Άγγελου Λάτσιου αυτές τις ημέρες του ετοιμάζει ένα δώρο - έκπληξη που έχει σχέση με την τεχνολογία, καθώς γνωρίζει πως ο Άγγελος έχει μια μικρή τρέλα με αυτά!

Η αγορά έγινε, πριν από λίγες ημέρες που η Ελένη επισκέφθηκε με την κόρη της Λάουρα τον δερματολόγο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα!