Απολαυστικό ήταν και το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, αφού ανακοινώθηκε ο γάμος της χρονιάς. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα κλάματα, αυτά της Ραμόνας. Έχουμε όλα τα highlights.
Αναλυτικά τα 16/11 highlights του Big Brother
Ο «Αντιδήμαρχος» Χρήστος Μακρίδης ήταν ο τελευταίος μέχρι στιγμής, που αποχώρησε από το Big Brother, με τον Δημήτρη Πυργίδη, που ήταν ο… καρδιακός του φίλος στο παιχνίδι, να είναι απαρηγόρητος και να ξεσπά σε κλάματα για το γεγονός αυτό, απειλώντας πως επίσης θα φύγει.
Οι δύο παίκτες είχαν αναπτύξει μια εξαιρετική μεταξύ τους σχέση, κάτι που θα λειτουργούσε σαν «βαρόμετρο» στην ψυχολογία του καθενός, εφόσον ο… έτερος Καππαδόκης αποχωρούσε. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση αυτή, με τον Πυργίδη να «τσακίζεται» και να είναι στενοχωρημένος.
Ο ίδιος τριγυρνούσε στο σπίτι χωρίς σκοπό και μιλούσε μόνο με τον Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος επιχειρούσε να τον παρηγορήσει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ήταν πιθανό, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να τον πείσει να παραμείνει.
Ωστόσο, ο Χρήστος Μακρίδης άδειασε τον Πυργίδη!
Big Brother: Έρχεται ο γάμος της χρόνιας! Παντρειά στο ριάλιτι!
Το γάμο… της χρονιάς ετοιμάζουν στο Big Brother, καθώς αυτή ήταν η ανακοίνωση του «Μεγάλου Αδελφού» προς τους παίκτες, προκαλώντας… κλάμα με την επιλογή που έκανε.
Ο ίδιος κάλεσε τη Σοφία Δανέζη στο δωμάτιο επικοινωνίας και της άφησε την κάρτα, λέγοντάς της να ανακοινώσει την απόφασή του στους παίκτες, η οποία δεν ήταν άλλη από… το γάμο μεταξύ δύο εξ αυτών.
Ο λόγος γίνεται για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, με αμφότερους να παίρνουν την ανακοίνωση με πολύ χιούμορ. «Έστω κι έτσι θα παντρευτώ», είπε η Κρητική παίκτρια, ενώ ο Κεχαγιάς ρωτούσε ξανά και ξανά τον «Μεγάλο Αδελφό» πώς κατέληξε σε αυτή την απόφαση.
Ξέσπασε σε δάκρυα η Ραμόνα – “Έχω βγει η κακιά”
Σε ένα άγριο ξέσπασμα με δάκρυα προχώρησε η Ραμόνα, με αφορμή μια κατηγορία εναντίον της στο Big Brother, με την ίδια να τονίζει πως δεν αντέχει άλλο το σκηνικό, που έχει επικρατήσει τελευταία στο σπίτι.
Η Ρουμάνα παίκτρια μίλησε με το «Μεγάλο Αδελφό» και αναφέρθηκε σε όσα της είπε ο Χάρης Βαρθακούρης στο live, χαρακτηρίζοντάς την ως «καρφί» κι εκείνη φαίνεται πως ενοχλήθηκε από αυτή τη λέξη, επαναλαμβάνοντας πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Η αφορμή για αυτό τον χαρακτηρισμό ήταν η μεταφορά στον Δημήτρη Πυργίδη όσων είπε για εκείνον η Σοφία Δανέζη. Η ίδια υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας πως απλά προστάτευσε τον φίλο της και καθένας στη θέση της το ίδιο θα έκανε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν αντέχει άλλο το σκηνικό απειλών στο σπίτι.


">
">
">
">
">
">
">