GNTM 3: Ξέσπασαν οι παίκτες με την επιστροφή των παλιών - «Να ξαναπάνε σπίτι τους»

Έξαλλοι με τις εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ξέσπασαν οι παίκτες με την επιστροφή των παλιών - «Να ξαναπάνε σπίτι τους»

Χθες το βράδυ επέστρεψαν στο σπίτι του GNTM 3 4 παλιοί παίκτες και οι υπόλοιποι ξέσπασαν κανονικά με την είσοδό τους. Τα γλυκόλογα δεν έλειψαν και μάλιστα, κάποιος είπε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τους κάνει να γυρίσουν ξανά στο σπίτι τους.

Η αντίδραση των παικτών φάνηκε και στο χθεσινό επεισόδιο ενώ οι υπέροχες δηλώσεις δεν έλειψαν και μετά το τέλος του γυρίσματος. Μερικοί επέστρεψαν σίγουροι πως θα φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και άλλοι υποσχέθηκαν πως θα βάλουν τέλος στην πορεία τους στο GNTM.

  • Εμμάνουελ: Είμαι εδώ για να κατακτήσω όσα πιο πολλά μπορώ και να καταστρέψω όποιον μπει στον δρόμο μου. Ήρθα να τους αποτελειώσω όλους.
  • Έντουαρντ: Δεν χάρηκα με τις επιστροφές, αλλά με ταρακούνησε, μου έκαναν ένα εσωτερικό σεισμό στο μυαλό μου.
  • Δημοσθένης: Όπως ήρθαν θα προσπαθήσω να ξαναπάνε σπίτι τους.
  • Ανδρέας: Από τη στιγμή που έχουν φύγει ήδη, σημαίνει ότι δεν είναι δυνατοί. Ψυχολογικά έχω πέσει, όχι για τις επιστροφές, αλλά γιατί αργούμε κι άλλο. Στο Instagram τον φοβάμαι τον Ηρακλή, στον διαγωνισμό όχι.
  • Λία: Ξενέρωσα τη ζωή μου με την επιστροφή των παικτών.

Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα.

Σήφης Φανταράκης: "Έσπασε" τη σιωπή του μετά το τέλος από το GNTM 3 - «Έμαθα πολλά και...»

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σήφης Φανταράκης μετά το οριστικό τέλος από το GNTM 3. Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο χθες παρακολουθήσαμε το επεισόδιο που έφυγε.

Το μοντέλο, θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μιλήσει για την εμπειρία που έζησε.

«The Beginning Of The End. Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα...Άλλωστε τώρα ξεκινάμε.!!!», έγραψε στη λεζάντα της καταπληκτικής φωτογραφία του.

Τι έκανε ωστόσο ο Σήφης πριν μπει στο παιχνίδι; Στη δημοσιότητα είχε έρθει φωτογραφία όπου έπαιζε μουσική σε κρητικά γλέντια.

Σήφης Φανταράκης GNTM 3 αποχώρηση

TAGS