Big Brother Highlights: Το νυφικό της Άννας Μαρίας, το ξέσπασμα του Πυργίδη και το στριπτίζ των αγοριών

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Το νυφικό της Άννας Μαρίας, το ξέσπασμα του Πυργίδη και το στριπτίζ των αγοριών

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother ολοκληρώθηκε εχθές και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την πρόβα νυφικού που έκανε η Άννα Μαρία, στο ξέσπασμα του Πυργίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας και στο στριπτίζ που έκαναν τα αγόρια στο bachelor πάρτι.

Big Brother: Πρόβα νυφικού για την Άννα Μαρία!

Στο σημερινό επεισόδιο στο Big Brother, ήταν η μεγάλη μέρα της πρόβας νυφικού για την νύφη Άννα Μαρία. η παίκτρια φάνηκε να συγκινείτε πραγματικά!

Η Άννα Μαρία, η Σοφία Δανέζη και ο Θέμης πήγαν όλοι μαζί για πρόβα νυφικού. όταν είδαν το εντυπωσιακό νυφικό έπαθαν σοκ και δεν πίστευαν πως θα φορέσει αληθινό νυφικό η Άννα Μαρία.

Άννα Μαρία και βοηθοί, βοήθησαν να φορεθεί το νυφικό και όλα μοιάζουν πια έτοιμα για τον μεγάλο γάμο του παιχνιδιού. Δείτε τι θα απογίνει η βίλα μόλις τελειώσει το Big Brother.

Big Brother: Σε χάλια ψυχολογική κατάσταση ο Πυργίδης - "Λες και περνάω θάνατο..."

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται στο σπίτι του Big Brother ο Πυργίδης ο οποίος από όταν έφυγε ο φίλο του Χρήστος Μακρίδης είναι απαρηγόρητος.

"Λες και περνάς θάνατο, νιώθω πως πέθανε, βλέπω το κρεβάτι του και λέω να εδώ κοιμόταν, χθες δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά δεν με χώρο ούτε ο τόπος ήθελα να σκαρφαλώσω και να φύγω", είπε στη Ραμόνα!

Όταν ο Μεγάλος Αδερφός τον ρώτησε τι θέλει να πει στον φίλο του, αντιδήμαρχο τώρα που τον ακούει από το σπίτι, ξέσπασε σε κλάματα και είπε μετά από ώρα: «Αυτό».

Το στριπτίζ των αγοριών στο Bachelor πάρτι

Δεν ήταν δυο ξεχωριστά bachelor parties για το γαμπρό και τη νύφη, ένα κοινό ετοίμασαν οι διοργανωτές του γάμου και για τους δυο! Η Σοφία και ο Γρηγόρης θα είναι οι κουμπάροι του ζευγαριού ενώ ο Χρήστος θα υποδυθεί τον πατέρα της Άννας Μαρίας. Οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι οι διοργανωτές του γαμήλιου μυστηρίου και αργότερα του γλεντιού.