Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega

Οι ευχές που την συγκίνησαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega

Η Δανάη Μπάρκα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι από την αρχή της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, δέχθηκε σειρά τηλεφωνημάτων για ευχές. Έτσι η παρουσιάστρια, δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στον αέρα του Mega με όλα όσα άκουσε.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει μεγάλες χαρές σήμερα και έτσι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εκπομπή της, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε ιδιαίτερα με όλα όσα της είπαν σήμερα και έτσι έστησε ολόκληρο πάρτι μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι τη γιόρτασαν και με το παραπάνω. Δείτε εδώ και ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο Πάμε Δανάη.

Πάμε Δανάη Mega
Δανάη Μπάρκα γενέθλια
Δανάη Μπάρκα Mega

Μεταξύ άλλων της ευχήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, η Δέσποινα Βανδή, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτός είναι ο πρώην άντρας της - Ο μπαμπάς της Δανάης Μπάρκα

Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα η Δανάη Μπάρκα πριν από λίγους μήνες έδειξε το πρόσωπο του μπαμπά της, του πρώην συντρόφου δηλαδή της Βίκυς Σταυροπούλου, και η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

Η νεαρή κοπέλα που έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της στον χώρο της υποκριτικής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Η γιορτή των «μπαμπάδων». Ούτε ξέρω τι σημαίνουν αυτές οι γιορτές αλλά χαλάλι τους. Σκέφτομαι κάποιες στιγμές ποσό «παρεξηγημένοι» είναι οι μπαμπάδες μας. Υπερισχύει η άποψη πως οι μαμάδες είναι πιο σημαντικές,σπουδαιότερες,ικανότερες. Όντως σε στιγμές,οι μαμάδες μας ξεπερνάνε τον εαυτό τους και είναι υπερφυσικά δυνατές συναισθηματικά και πρακτικά όσων αφορά στα παιδιά τους. Ωστόσο οι μπαμπάδες μας είναι εξίσου σημαντικοί. Και γενικεύοντας το θέμα θυμάμαι ποσό χαρούμενη ήμουν σαν παιδί που είχα 2 μπαμπάδες. Εμάς η οικογένεια μας ήταν-είναι πιο μεγάλη και κάπως διαφορετική απ τις περισσότερες που ήταν το κλασικό μοντελο μαμά-μπαμπάς-παιδί.

Εμάς ήταν μαμά-παιδί-μπαμπάς-μπαμπάς. Υπάρχουν και αυτές οι οικογένειες οι πιο μεγάλες,οι πιο διαφορετικές από τις περισσότερες, που είναι όμως το ίδιο «οικογένεια» με τις άλλες. Οικογένεια είναι οι αγκαλιές,η στήριξη,και η αγάπη που παίρνεις. Όχι το αίμα (μόνο). Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν,που μας φροντίζουν και που αγαπάμε. Να μην κρίνετε άλλα «μοντέλα» οικογενειών-γιατί εμένα μικρή με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τον τρόπο που μεγαλώνω και το χαμογελο μου τα απαντούσε όλα. Οικογένεια είναι η αγάπη. Το ίδιο σημαντικες είναι και οι μονογονεϊκές οικογένειες,το ίδιο σημαντική είναι η αγάπη απ όποιον κι αν την παίρνεις. Τότε λοιπόν,στην φωτογραφία,ήμουν ένα παιδί με 2 μπαμπάδες..όπως και τώρα. Και είμαι τρισευτυχισμένη. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και αλήθεια. Και θα είναι ευτυχισμένα.
@christos_chatzipanagiotis να σε χαίρομαι! Είσαι ο καλύτερος δεύτερος μπαμπάς του πλανήτη.
Μπαμπά μου,είσαι ο καλύτερος πρώτος μπαμπάς που θα μπορούσα να έχω-κι ας μην έχεις ινσταγκραμ-θα στα πω από κοντά. Σας αγαπάω και τους δυο. Οικογένεια»

Δανάη Μπάρκα μπαμπάς πρώην άντρας Σταυροπούλου

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ με Σταυρόπουλου και Μπάρκα! Έγιναν το πρώτο θέμα!