Γιώργος Λιάγκας: Τον "τσακώσαμε" για τρέξιμο με τον γιό του Γιάννη

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Τον

Ο Γιωργος Λιάγκας δεν κρύβει την αγάπη του για την άθληση τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Έτσι και τώρα, με την γνωστή μετακίνηση 6 βγήκε για τρέξιμο με τον γιό του Γιάννη.

Τα Καλοκαίρια ο παρουσιαστής δείχνει την αγάπη του στα water sports τώρα τον χειμώνα όμως πήρε τον μεγάλο του γιο Γιάννη και βγήκε να τρέξει με αθλητικό look στην Βουλιαγμένη.

H Φαίη με τον Γιώργο έχουν κατανέμει πολύ καλά τον χρόνο που περνάνε με τα παιδιά τους και δεν χάνουν τις πολύτιμες στιγμές μαζί τους. Δείτε τον με τους γιούς του να στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

λιάγκας γιος γιάννης

Ραγδαίες εξελίξεις με τον ρόλο του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον ρόλο που πρόκειται να αναλάβει αυτή τη σεζόν στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος σιγά σιγά ετοιμάζει την μεγάλη τηλεοπτική του επιστροφή, μετά το οριστικό τέλος της μεσημεριανής του εκπομπής.

Η απουσία του έμπειρου παρουσιαστή από την ελληνική τηλεόραση είναι ηχηρή και έτσι όλοι αναμένουν πως και πως να δουν ποιο θα είναι το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά σενάρια, ανάμεσα σε αυτά και ένα που τον θέλουν να μετακομίζει στο Mega - δείτε εδώ το σχετικό αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της ανέφερε πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει σκοπό να παραμείνει στον ΣΚΑΪ και πως ο σταθμός θέλει να τον αξιοποιήσει στο νέο ριάλιτι που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό με τίτλο «House of Fame».

Το συγκεκριμένο ριάλιτι θα έχει τη φόρμα του κλασικού Fame Story και αναμένεται να πάρει τη θέση του Big Brother στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα πάντα με το Ευτυχείτε, μέσα σε λίγες μόνο μέρες που παίζει το τρέιλερ του House of Fame, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 6.000 αιτήσεις.