Κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινού η καλεσμένη - "Πάγωσε" η Φαίη Σκορδά

Δεν ήξερε πώς να αντιδράσει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινού η καλεσμένη -

Μία καλεσμένη που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, δε δίστασε και κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής. Μόλις είδε η Φαίη Σκορδά τι συνέβη, «πάγωσε» και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει με το ξαφνικό ξέσπασμα της καλεσμένης της.

Ο λόγος για τη Σόφη Παππά η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στην καριέρα της και στους ανθρώπους που είχε κοντά της.

«Το να σου τραγουδήσει με το καλημέρα σας η Μαρινέλα, χωρίς να έχεις δώσει πουθενά, Χατζηνάσιος – Μαρινέλα. Παίρνουν δύο τραγούδια και παίρνεις τον δίσκο και βλέπεις Σοφία Παπαδοπούλου.

Είναι το πατρικό μου μεν, αλλά το Σόφη Παππά ήταν αυτό που μου επέβαλαν στις ταμπέλες. Έμεινε το Παππά κι ενώ είχα κάνει κάποια πράγματα σαν Σόφη Παππά, βλέπω το Παπαδοπούλου πάλι. Ήμουν γνωστή στον χώρο, το περίμενα τόσο πολύ να πάω στον πατέρα μου έναν στίχο που τραγουδάει η Μαρινέλα και βλέπω Σοφία Παπαδοπούλου.

Δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί δεν μπήκε τότε το όνομά μου στον δίσκο. Είναι κάποια πράγματα που σε σημαδεύουν», είπε κλαίγοντας η Σόφη Παππά.

Έτσι κατέρρευσε η καλεσμένη της Φαίης Σκροδά στο Πρωινό

Στη χθεσινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως έμαθε από μία φωτογραφία στα social για μία δραστηριότητα του γιου της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Ανακοίνωση "βόμβα" από την Σκορδά στο Πρωινό: "Βγήκε θετική..."

Μια δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε το πρωί της Τρίτης στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά όσον αφορά μια κοπέλα που βγήκε θετική στον κορωνοϊό και εξαιτίας αυτής τρεις συνεργάτες της εκπομπής έπρεπε να μπουν σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Σε αυτή την εκπομπή προσπαθούμε να είμαστε πάρα πολύ σωστοί, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ο Πέτρος Συρίγος, ο Νίκος Παρτσώλης και ο Αλέξης Μίχας διαπίστωσαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν έρθει σε επαφή με ένα κρούσμα κορονοϊού, με μια κοπέλα η οποία βγήκε θετική στον COVID-19. Οπότε, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα από το μοριακό τεστ, για να είμαστε σωστοί είπαμε να μας δουν από το σπίτι σήμερα»

Μια ακόμα ανακοίνωση "βόμβα" που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί είναι πως ο Μαυρίδης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση λόγω Covid!