Ασύλληπτο - Η Λίτσα Πατέρα τραγούδησε live το "Έχει σύννεφα απόψε"!

Απίστευτο σκηνικό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο - Η Λίτσα Πατέρα τραγούδησε live το

Την Λίτσα Πατέρα την έχουμε συνηθίσει να λέει με άριστο τρόπο τα ζώδια κάθε πρωί στο Πρωινό. Σήμερα ανακαλύψαμε πως λέει υπέροχα και τραγούδια αφού υπήρξε σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με την Φαίη Σκορδά.

Λίγο πριν ξεκινήσει τις αστρολογικές τις προβλέψεις το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη την ρώτησε αν είναι καλή μέρα να μιλήσει για τον Δεκέμβρη σαν μήνα.

Τότε η Λίτσα της απάντησε αρνητικά λέγοντας χαρακτηριστικά "Η μέρα έχει συννεφιά". Δεν ήθελε πολύ η Φαίη για να ξεκινήσει να τραγουδά το "Δυστυχώς" της Πέγκυ Ζήνα με την Λίτσα να ακολουθεί ξέροντας απ' έξω όλους τους στίχους. Δείτε καλεσμένη να καταρρέει on air με το πλατό να παγώνει.

Το αποκάλυψε στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα - «Υπάρχει κίνδυνος για...»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές της προβλέψεις, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού. Συγκεκριμένα, η αστρολόγος ξεκαθάρισε πως οι θέσεις των ζωδίων φέρνουν στην επιφάνεια έναν μεγάλο κίνδυνο.

Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία για αρκετό κόσμο να σκεφτεί τις σχέσεις και τα επαγγελματικά του. Την ίδια στιφμή η Αφροδίτη είναι έτοιμη να μπει στον Σκορπιό, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, ενώ για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν σήμερα τα ζώδια μίλησε και η Άση Μπήλιου.

Αυτές είναι οι προβλέψεις που έκανε στο Πρωινό η Λίτσα Πατέρα

Αποκάλυψη από την Λίτσα Πατέρα - «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας...»

Μέσα από την καθιερωμένη της αστρολογική πρόβλεψη στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για τι μας περιμένει μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδες με την Αφροδίτη που μπαίνει στον Ζυγό.

«Σήμερα είναι μέρα που θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ και να βάλουμε σε πλάνο τις δουλειές που έχουμε να κάνουμε. Να οργανωθούμε. Επίσης πρέπει να διαφυλάξουμε, είδικά από αύριο και για δύο τρεις μέρες, τις προσωπικές μας σχέσεις.

Η Αφροδίτη που είναι στον Ζυγό σημαίνει πως θα υπάρξει κάποιος προβληματισμός για τα συναισθηματικά αλλά και για τα οικονομικά. Από το τέλος της εβδομάδας, ανοίγονται σχέσεις πιο ερωτικές», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη αστρολόγος, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις δικές του προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα.