Big Brother - spoiler: Χαμός στο σπίτι - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε 'Αννα Μαρία και Ραμόνα

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother - spoiler: Χαμός στο σπίτι - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε 'Αννα Μαρία και Ραμόνα

Ένα νέο spoier μάθαμε σήμερα από το Love it, στα μαχαίρια ξανά η Ραμόνα και η Άννα Μαρία με έναν νέο καυγά στο σπίτι του Big Brother.

Μπορεί τα δύο κορίτσια τον πρώτο καιρό να είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι, πλέον όμως δεν μιλιούνται και αρκετές φορές τσακώνονται μεταξύ τους χωρίς προφανή λόγο.

Έναν τέτοιο καβγά θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother. Η Άννα Μαρία και η Ραμόνα, λοιπόν, όπως είδαμε σε αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή “Love it”, θα τσακωθούν έντονα μέσα στην τουαλέτα και αφορμή θα είναι… η καθαριότητα. Δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο έκπληξη μπήκε στο πλατό του Big Brother

Τα πάνω κάτω στο Big Brother με το βέτο - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στην εκπομπή Ευτυχείτε ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης ποιος θα κερδίσει το μεγάλο βέτο στο Big Brother αλλά έγινε γνωστό και ποιος θα σωθεί. Κάτι που θα φέρει μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σημερινό βέτο θα γίνει σε δύο φάσεις και θα το κερδίσει ο Πυργίδης ο οποίος με την σειρά του θα σώσει την Ραμόνα.

Πέντε θα είναι οι υποψήφιοι και αυτοί θα είναι η Σοφία, η Άννα Μαρία ο Κεχαγιάς η Ραίσα και ο Ζακ! Αυτό θα γίνει για πρώτη φορά και μάλλον θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Big Brother: Απίστευτη μίμηση της Άννας Μαρίας από γνωστό ηθοποιό!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια από τις πιο εκρηκτικές προσωπικότητες του Big brother αφού σε κάθε επεισόδιο δεν σταματά να μας δίνει λόγους να μιλάμε για αυτή.

Τη ιδιαίτερη αυτή προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης ο κάνει από τις πιο πετυχημένες μιμήσεις. Έτσι, φόρεσε το καπέλο και την ξανθιά περούκα του και ξεκίνησε έναν απίστευτο μονόλογο σας και αυτούς που έχουμε συνηθίσει από την παίκτρια.

«Ave Άννα-Μαρία!!!», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που υποδύεται την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.