Ελληνίδα τραγουδίστρια βάζει τέλος στην καριέρα της - Δεν θα πιστέψετε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Και όμως το έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελληνίδα τραγουδίστρια βάζει τέλος στην καριέρα της - Δεν θα πιστέψετε το νέο επαγγελματικό της βήμα

Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε τις επαγγελματικές μας ασχολίες και τα θέλω μας. Στο μοτίβο αυτό κινήθηκε και μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα της και να γίνει.. δασκάλα!

Αναφερόμαστε στην Αντονέλλα, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Kings, η οποία μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη και αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά βήμα.

Η Αντονέλλα είπε χαρακτηριστικά:

“Έχω σπουδάσει συμβουλευτική ψυχοθεραπεία εγώ και έχω κάνει και παιδαγωγικά στο κομμάτι αυτό. Κάνω μαθήματα σε παιδάκια πολύ μικρά. Μετά το σχολείο, παίρνουμε την ύλη ή την εργασία για το σπίτι και διαβάζουμε μαζί. Τώρα γίνεται διαδικτυακά.

Κανονικά είναι ένα αναγνωστήριο μελέτης, το οποίο έχει η κουμπάρα μου και εκεί γίνεται όλη αυτή η διάδραση. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Επειδή είναι πρώτη και δευτέρα δεν είναι τόσο ενημερωμένα ότι είμαι και τραγουδίστρια. Εκείνη την ώρα μπαίνω εντελώς στο ρόλο της δασκάλας, οπότε όταν μου το λένε με πετάνε έξω”. Ελληνίδα τραγουδίστρια συγκλονίζει με την δήλωση της!

Για την αποχώρηση από το συγκρότημα εξήγησε: “Είχε κλείσει αυτός ο κύκλος και αισθανόμουν πια ότι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάτι δικό μου. Μετάνιωσα που δεν μιλούσα παραπάνω και δεν τοποθετούσα τη γνώμη μου σε κάποια πράγματα. Έκανα κάποια πράγματα που δεν ήθελα”.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο

Από τραγουδιστής... καφετζής! Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο...

Γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk και αποκάλυψε ότι λόγω κορωνοϊού αναγκάστηκε να σταματήσει το τραγούδι και να ασχοληθεί προσωρινά με την εστίαση για αυτό και εργάζεται στην καφετερία ενός φίλου του.

Αναφερόμαστε στον Ηλία Δρούλια, τον οποίον θα απολαύσουμε στην εκπομπή του ALPHA απόψε το βράδυ. Ο τραγουδιστής είπε συγκεκριμένα:

«Μίλαγα με έναν πολύ καλό μου φίλο, ο οποίος μου είπε ότι ετοιμάζει ένα μαγαζί. Του είπα “Γιώργο, θέλω να μπω κι εγώ μέσα. Στο σπίτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένω το αύριο”. Όταν ξεκίνησα και ερχόμουν στο μαγαζί τις πρωινές ώρες για να πιω τον καφέ μου και να κάτσω στο χώρο που εργάζομαι, ο κόσμος μου έλεγε “ρε συ, εσύ μοιάζεις με τον Ηλία Δρούλια από τους Droulias Brothers”.
Και όταν τους έλεγα ότι εγώ είμαι, γελούσαν, κάναμε πλάκα. Τους φαινόταν τόσο περίεργο που από εκεί που σε έβλεπαν στην τηλεόραση ή σε κάποιο live που όσο να ‘ναι έχεις μια απόσταση από τον κόσμο, πλέον έχεις γίνει ένα με αυτούς». Η κατάθεση ψυχής πασίγνωστου τραγουδιστή για τον εθισμό του στο αλκοόλ!

από τραγουδιστής καφετζής ο ηλίας δρούλιας