Ελένη Βουλγαράκη - Παναγιώτης Πέτσας: Η άγνωστη γνωριμία τους πριν το GNTM 3

Που είχαν συναντηθεί;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη - Παναγιώτης Πέτσας: Η άγνωστη γνωριμία τους πριν το GNTM 3

O Παναγιώτης Πέτσας πρώην παίκτης του GNTM 3 βρέθηκε μέσω skype καλεσμένος στο ΄'Ελα Χαμογέλα και η Ελένη Βουλγαράκη ανακοίνωση την άγνωστη σχέση τους.

Πριν ακόμη ξεκινήσει η συνέντευξη με τον Παναγιώτη και ο σχολιασμός του GNTM 3, η Ελένη πήρε τον λόγο και δήλωσε:

«Τον Παναγιώτη, το γνωρίζετε ότι τον ξέρω; Του έπαιρνα συνεντεύξεις για το X-Factor! Ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor, εδώ σε εμάς στο Open», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη. Δείτε ωστόσο, το απρόσμενο τηλεφώνημα στον αέρα του Έλα Χαμογέλα.

GNTM 3: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει!

Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε στο Καλύτερα δεν γίνεται για την συμμετοχή του στο GNTM 3 και μάλιστα έκανε τις δικές του προβλέψεις για το ποιος πιστεύει πως θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Ο πρώην παίκτης είχε αρκετά μεγάλες προσδοκίες αλλά τελικά μάλλον κάτι δεν άρεσε στους κριτές.

Όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει το φετινό διαγωνισμό είπε:

«Πιστεύω πως το φετινό GNTM, θα είναι ο Ανδρέας. Έχει μπει πολύ δυναμικά, έχει ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα… και το θέλει πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πέτσας. Δείτε ακόμα το πρόσωπο έκπληξη που θα μπει στο παιχνίδι!

GNTM 3: Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο Παναγιώτης Πέτσας - «Ήμουν 130 κιλά και...»

Ο Παναγιώτης Πέτσας αποχώρησε χθες βράδυ από το GNTM 3 και σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφαση που πήρε πριν από μερικά χρόνια για να αλλάξει τη ζωή και να αδυνατίσει ενώ ήταν 130 κιλά.

Ο εκρηκτικός διαγωνιζόμενος ήταν σε κάθε περίπτωση ένα από τα φαβορί του GNTM 3 ωστόσο η φωτογράφιση με θέμα «ξεπεσμένη αριστοκρατία» δεν του έκανε και τόσο καλό και χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι.

Σήμερα το πρωί μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μοντέλων καθώς και για το πώς άλλαξε το σώμα του.

«Ήμουν 130 κιλά. Ήταν κάτι που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Έχω γενικά baby face και με το που αδυνάτισα φάνηκαν οι γωνίες, τα ζυγωματικά κλπ… Αποφάσισα να μπω σε αυτό το τρυπάκι και να αλλάξω όλη μου τη ζωή, να φτιάξω όλη μου την κατάσταση, να αρχίσω γυμναστική, διατροφή κλπ…

Και πείσμωσα και όσο πήγαινε έβλεπα τα αποτελέσματα και έλεγα “θέλω κι άλλο, να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου”. Δεν το έκανα για τα κορίτσια, το έκανα για τον εαυτό μου γιατί ήθελα να το αλλάξω αυτό. Σίγουρα η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε.

Με το που ξεκίνησα να κάνω γυμναστική και διατροφή και άρχισα να βλέπω βελτίωση στον οργανισμό μου και στον εαυτό μου, άρχιζαν να αλλάζουν πολλά πράγματα, αντοχές, ενέργεια, ήταν όλα πολύ καλύτερα. Πριν ήμουν πιο κλειστός, αλλά μετά αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου», είπε ο Παναγιώτης Πέτσας, ενώ δείτε εδώ και την πρώτη ανάρτηση που έκανε μόλις βγήκε από το παιχνίδι.