Τηλεοπτική «βόμβα»: Σε αυτό το κανάλι πάει η Δούκισσα Νομικού 3 χρόνια μετά τον ΑΝΤ1

Μόλις έσκασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική «βόμβα»: Σε αυτό το κανάλι πάει η Δούκισσα Νομικού 3 χρόνια μετά τον ΑΝΤ1

Μία κανονική τηλεοπτική «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει μέσα στους επόμενους μήνες καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, φαίνεται πως η Δούκισσα Νομικού θα πάει σε ένα κανάλι, 3 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν πρόκειται να δούμε κάποια στιγμή τη Δούκισσα Νομικού να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με ένα νέο πρότζεκτ.

Η ίδια φαίνεται πως δεν σκέφτεται κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, κάτι για το οποίο απάντησε βέβαια και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει αλλάξει άποψη και έχει αρχίσει τις συζητήσεις με ένα κανάλι.

Σε αυτό το κανάλι πάει η Δούκισσα Νομικού μετά τον ΑΝΤ1

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Open, η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να αναλάβει την εκπομπή MakeOver.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, μέσα από την εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως η Έλενα Χριστοπούλου δε δέχθηκε να αναλάβει το Makeover.

Δούκισσα Νομικού: Βγήκε από το σπίτι με κολάν και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, με την οποία έδειξε πως αποφάσισε να βγει από το σπίτι για μετακίνηση 6 με το κολάν της και χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά, πόζαρε με τον αγαπημένο της σκύλο στη βόλτα που τον έβγαλε και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα comments, έπεσαν "βροχή"! Δείτε εδώ και ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με κολάν και χωρίς μακιγιάζ

Δούκισσα Νομικού instagram