Τηλεοπτικές αποκαλύψεις «βόμβα» από την Τζώρτζια Συρίχα

Όλα όσα αποκάλυψε στο Καλύτερα δεν γίνεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτικές αποκαλύψεις «βόμβα» από την Τζώρτζια Συρίχα

Η διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού YOU, Τζώρτζια Συρίχα, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού και έκανε τις πιο «καυτές» αποκαλύψεις για όλα όσα πρόκειται να συμβούν μέσα στους επόμενους μήνες στην ελληνική τηλεόραση.

Από το J2US, στην πρωινή ζώνη του Mega για το Σαββατοκύριακο και στη «Φάρμα» που επιστρέφει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1, η Τζώρτζια Συρίχα μετέφερε όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο με κάθε λεπτομέρεια.

Το χθεσινό live του J2US έφερε μεγάλες αντιδράσεις με την αποχώρηση της Παρθένας Χοροζίδου και του Χρήστου Χολίδη - δείτε εδώ όλα τα highlights του live- καθώς και με τα τραγούδια που επιλέχθηκαν για τους διαγωνιζόμενους.

Στο μέτωπο του Mega, η συμφωνία του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά φαίνεται πως βρίσκεται στον αέρα καθώς το κανάλι έχει άλλα πλάνα για τη συνέχεια της σεζόν.

Περνώντας στον ΑΝΤ1, η «Φάρμα» είναι έτοιμη να ξεκινήσει και το κανάλι βρίσκεται σε αναζήτηση παρουσιαστή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το όνομα που «παίζει» περισσότερο.

Δείτε αναλυτικά όλες τις τηλεοπτικές αποκαλύψεις που έκανε η Τζώρτζια Συρίχα

Τηλεοπτική «βόμβα»: Σε αυτό το κανάλι πάει η Δούκισσα Νομικού 3 χρόνια μετά τον ΑΝΤ1

Μία κανονική τηλεοπτική «βόμβα» ετοιμάζεται να σκάσει μέσα στους επόμενους μήνες καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, φαίνεται πως η Δούκισσα Νομικού θα πάει σε ένα κανάλι, 3 χρόνια μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν πρόκειται να δούμε κάποια στιγμή τη Δούκισσα Νομικού να επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση με ένα νέο πρότζεκτ.

Η ίδια φαίνεται πως δεν σκέφτεται κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, κάτι για το οποίο απάντησε βέβαια και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει αλλάξει άποψη και έχει αρχίσει τις συζητήσεις με ένα κανάλι.

Σε αυτό το κανάλι πάει η Δούκισσα Νομικού μετά τον ΑΝΤ1

Όπως αναφέρθηκε λοιπόν σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του Open, η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να αναλάβει την εκπομπή MakeOver.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, μέσα από την εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε πως η Έλενα Χριστοπούλου δε δέχθηκε να αναλάβει το Makeover.