Πένθος για τον Σταύρο Μιχαλακάκο - Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του

Το δημόσιο αντίο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πένθος για τον Σταύρο Μιχαλακάκο - Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο νικητής του X-Factor 2, Σταύρος Μιχαλακάκος. Πένθος έχει "σκεπάσει' την οικογένεια του τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του και γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλακάκος και η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το λογαριασμό του τραγουδιστή στο Facebook.

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από τα παιδικά του χρόνια, στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα του, θέλοντας έτσι να τον αποχαιρετήσει δημόσια. Θρήνος επικραεί και με την είδηση πως πέθανε ο Λεωνίδας Μπούκης.

Σταύρος Μιχαλακάκος θάνατος πατέρα

Πένθος και στην οικογένεια του Αντώνη Κανάκη εκτός του Σταύρου Μιχαλακάκου

Βαρύ πένθος έχει πέσει στην οικογένεια του, Αντώνη Κανάκη καθώς ο γνωστός παρουσιαστής έχασε έναν πολύ καλό του φίλο μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία έφερε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι νεκροί από κορωνοϊό αυξάνονται μέρα με την μέρα και έτσι, ο Αντώνης Κανάκης βίωσε επίσης μία απώλεια. Ένας καλός του φίλος έχασε τη ζωή του και ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

«Ο φίλος μου Σάκης Σωτηράκης, επικεφαλής της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, ένας εθελοντής, ένα παλληκάρι που βοηθούσε τους συνανθρώπους του, έχασε εχθές τη μάχη με αυτόν τον διάολο που μας έχει βρει. Προσπαθώ ακόμα να το χωνέψω. Στην οικογένεια του η σκέψη μου» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης. Δείτε εδώ και μία ενημέρωση που έκανε ο Αντώνης Κανάκης και δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων.

Αντώνης Κανάκης πένθος

Θρήνος! Πέθανε η Ρένα Λαδοπούλου

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε η Αικατερίνη (Ρένα) Λαδοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου βιομήχανου Γεωργίου Λαδόπουλου, σκορπώντας τη θλίψη στους συγγενείς και φίλους της..

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Κολωνάκι στην Αθήνα. Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Πατρών, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε ένας DJ από κορωνοϊό.

ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Η ΕΓΛ, ιδρύθηκε στη συνοικία Κρύα Ιτεών το 1928 από τον Ευάγγελο Λαδόπουλο. Το 1929 φτάνει η πρώτη χαρτοποιητική μηχανή από τη Γερμανία, ενώ το εργοστάσιο τίθεται σε πλήρη λειτουργία το 1931, σε έκταση 48 στρεμμάτων.

Νέες επενδύσεις γίνονται την περίοδο 1955-1963. Από το 1965 την ουσιαστική διαχείριση ασκεί ο Γεώργιος Λαδόπουλος γιος του ιδρυτή της.

Όλα φαίνονται ρόδινα μέχρι την εποχή που ξεσπά ένας λυσσαλέος ανταγωνισμός μεταξύ της ΕΓΛ και της «Αθηναϊκής Χαρτοιποιϊας και αρχίζουν τα μεγάλα «ανοίγματα».

Πηγή: tempo24news.gr