Ποιος Γκαμπριέλ; Αυτός είναι ο πραγματικός σύντροφος της Λίλι Κόλινς από το Emily in Paris

Μιλά πρώτη φορά για τον αρραβώνα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ποιος Γκαμπριέλ; Αυτός είναι ο πραγματικός σύντροφος της Λίλι Κόλινς από το Emily in Paris

Η Lily Collins είναι από τις ανερχόμενες ηθοποιούς που ήρθε για να μείνει. Είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός και αυτό μας το αποδεικνύει στην ολοκαίνουργια σειρά που πρωταγωνιστεί με όνομα Emily in Paris, μια σειρά που έχει σαρώσει παγκοσμίως. Οι φαν της σειράς την θέλουν ζευγάρι με τον Γκάμπριελ, τον συμπρωταγωνιστή της, αυτό όμως είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί μιας και η ηθοποιός έχει ήδη σύντροφο με τον οποίο μάλιστα είναι αρραβωνιασμένοι.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στο Rachel Smith του ET και αναφέρθηκε τόσο στον αγαπημένο της, Charlie McDowell, όσο και στην επιτυχία της σειράς του Netflix που πρωταγωνιστεί. Μιας και αναφέραμε τους συντρόφους, εσείς ξέρατε ποια ήταν η πρώην σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη;

ο πραγματικός σύντροφος της Λίλι Κόλινς από το Emily in Paris

Συγκεκριμένα, η Lily Collins δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη», είπε δείχνοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. «Ξέρεις, πιστεύω πως ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για να κάνω αυτοκριτική, να σκεφτώ τις προτεραιότητές μου και κατά κάποιο τρόπο να σκεφτώ τόσα πολλά πράγματα όσο ήμασταν σπίτι… Ήταν τεράστιο δώρο το να μπορώ να παρουσιάσω δύο πρότζεκτ τώρα μέσω του Netflix παγκοσμίως. Και να κάνω τους ανθρώπους να γελούν και να χαμογελούν με το Emily in Paris, ένας θεός μόνο ξέρει πόσο πολύ το χρειαζόμαστε αυτό, τώρα περισσότερο από ποτέ. Και μετά με το Mank (την καινούργια της ταινία), αισθάνομαι πως υπάρχει μία νοσταλγία που αισθανόμαστε όλοι για εκείνο που ήταν κάποτε ο κόσμος, οπότε υπάρχει αυτός ο τρόπος για να επικοινωνούμε μεταξύ μας».

Η ηθοποιός βρίσκεται σε ετοιμασίες γάμου και δήλωσε πανευτυχής και ευγνώμων: «Ναι, είμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή».

Λίγα λόγια για την Lily Collins

Γεννήθηκε στο Γκίλφορνττου Σάρρεϋ στην Αγγλία και είναι κόρη του Άγγλου μουσικού Φιλ Κόλινς και της δεύτερης συζύγου του Jill Tavelman. Η μητέρα της είναι Αμερικανή και είναι η πρόεδρος του Beverly Hills Women's Club.

Ο πατέρας της μητέρας της ήταν ένας Καναδός Εβραίος μετανάστης που είχε ένα διάσημο κατάστημα ενδυμάτων στο Λος Άντζελες.

Η Κόλινς μετακόμισε από την Αγγλία στο Λος Άντζελες όταν ήταν πέντε χρονών και οι γονείς της χώρισαν. Αποφοίτησε από το Χάρβαρντ-Γουέστλεϊκ και τώρα σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας στη δημοσιογραφία.