Αποκάλυψη: Το πραγματικό όνομα του Ματέο Παντζόπουλου - Είχε γιορτή πριν λίγες ημέρες!

Λίγοι το γνωρίζουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη: Το πραγματικό όνομα του Ματέο Παντζόπουλου - Είχε γιορτή πριν λίγες ημέρες!

Κι όμως, να και κάτι που δεν ξέρατε για τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο! Το πραγματικό του όνομα είναι άλλο και αποκαλύφθηκε!

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Ματέο Παντζόπουλου

Λίγοι γνωρίζουν πως το βαφτιστικό όνομα του είναι Ματθαίος και πως εκείνος είχε την ονομαστική του εορτή στις 16 Νοεμβρίου. Φυσικά, λόγω καραντίνας δεν έγινε καμία έξοδος όπως αυτή που συνήθιζαν να κάνουν σε ανάλογη περίπτωση στο αγαπημένο εστιατόριο της φίλης τους Αργυρώς Μπαρμπαρίγου περνώντας φυσικά οικογενειακά αυτή την ημέρα στο σπίτι με τα παιδιά.

Δείτε εδώ κι ένα οικογενειακό μυστικό του Μάκη που πρόσφατα αποκαλύφθηκε!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.

Η ιστορία με τον Ματέο Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρινούλα που δεν γνώριζε κανείς

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε μία μέρα, σε μία εκπομπή της, να διηγηθεί στους τηλεθεατές της, μία απίστευτη ιστορία για τον σύζυγό της, Ματεό Παντζόπουλο και την κόρη τους, τη μικρή Μαρινούλα την οποία δεν γνώριζε κανείς!

Η παρουσιάστρια είχε ανέκαθεν άριστες σχέσεις με το κοινό της και έτσι πολύ συχνά μέσα από τις εκπομπές της, επέλεγε να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και από την οικογένειά της με τους τηλεθεατές της.

Η Μαρίνα πρωταγωνιστούσε συνήθως σε αυτές τις ιστορίες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί και στον Ματέο Παντζόπουλο, ο οποίος γενικά αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν διστάζει να το δείξει.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει λοιπόν και στη διάρκεια της καραντίνας, όταν είχε μιλήσει για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε λάβει χώρα, με πρωταγωνιστές τον άντρα της και τη μικρή της κόρη.

Ελένη Μενεγάκη Ματεό Παντζόπουλος

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία που διηγήθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο και τη μικρή Μαρινούλα που δεν γνώριζε κανείς

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς που δεν ήταν η ζωή μας με περπάτημα, τώρα γυμναστήκαμε λίγο παραπάνω. Αυτό το κομμάτι μπήκε στη ζωή μας και το αγαπήσαμε και θα το κρατήσουμε. Το περπάτημα δεν είναι τόσο ζόρι όσο νομίζαμε.

Είμαι του γρήγορου περπατήματος. Επειδή δεν περπατάω, νόμιζα θα σέρνομαι αλλά είδα ότι και νιώθεις καλά αλλά ο καθένας έχει το ρυθμό του. Βγήκαμε μια ημέρα με τον Μάκη, την μικρή και το σκύλο βόλτα και χαθήκαμε. Κάποιον χαιρέταγε από μακριά και επειδή εγώ συνεχίζω να πηγαίνω γρήγορα και κάποια στιγμή μέσα στα δασάκια, δεν ήμασταν στην άσφαλτο και γυρνάω και έλεγα που πήγαν.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου λέει “που πήγες ρε αγάπη μου;” του λέω “ξέρω εγώ, το δασάκι ακολουθώ”. Χανόμαστε και μεταξύ μας», εξήγησε η ίδια.