Από το Survivor στο... My style rocks - Το πρόσωπο που έχει φέρει εντάσεις

Ακύρωσε το ριάλιτι επιβίωσης για να βρεθεί στο πλευρό της Χριστοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από το Survivor στο... My style rocks - Το πρόσωπο που έχει φέρει εντάσεις

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε παίκτης του My style rocks, ο οποίος αποκάλυψε πως αρχικά ήταν να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ωστόσο, το ακύρωσε για χάρη της Έλενας Χριστοπούλου.

Αυτός είναι ο παίκτης του My style rocks που ακύρωσε το Survivor

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει φέρει αρκετές εντάσεις από τους 3 κριτές και κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη που και χθες έγινε έξαλλος.

«Αφού βγήκα Mister Hellas, μετά σκεφτόμουν το επόμενο βήμα. Σκεφτόμουν να πάω στο Survivor, αλλά καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού και πήγα στο My Style Rocks. Έχω αδυναμία στην Έλενα Χριστοπούλου. Δεν μου έχει κάνει πρόταση να είμαι μαζί της, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ.

Τα κορίτσια του My Style Rocks φοβούνται τον Μηνά. Δεν γνωρίζω ότι θα κάνει γκεστ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι νούμερο 1 σε αυτό το χώρο. Θα μιλήσει η Ραμόνα για την Χριστοπούλου; Πάμε καλά;», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.

My Style Rocks: Βγήκε εκτός ορίων η Έλενα Χριστοπούλου - «Κάνεις πράγματα που δεν σου αρμόζουν!»

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks που έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να εκνευριστεί και να βγει εκτός ορίων.

Η Αρετή και η Τζένη για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντιπαράθεση. Η διαφωνία τους σχετιζόταν με το αν εμπνέονται και αντιγράφουν αφετέρου ρούχα από γνωστούς σχεδιαστές.

Η κόντρα αυτή έκανε εξωφρενών την κριτή και επισήμανε πως όλες οι παίκτες πρέπει να παραδέχονται ότι εμπνέονται από σχεδιαστές και να μην το αρνούνται. H σπόντα που "πέταξε" η Έλενα Χριστοπούλου σε όσους την λένε "ξινή"!

Συγκεκριμένα, η Χριστοπούλου είπε: «Όλοι σας έχετε έναν παρονομαστή, από κάπου έχετε έρθει, κάποιοι είσαστε. Τώρα στις 150 εμφανίσεις να έχετε και 5 πράγματα να θυμίζουν κάτι άλλο, είναι εντάξει. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Από όλους έχουμε δει εικόνες. Αρετή κάτι που δεν καταλαβαίνεις και δεν σε τιμά αυτήν την στιγμή, που κάθεσαι κι απαντάς και γίνεσαι μικρότερη από τις περιστάσεις. Δεν το λέω μόνο για εσένα αλλά για όλους. Κάποιες εικόνες είναι αντιγραφή, δεν είναι έμπνευση.

Η αντιγραφή εδώ δεν μπορεί να βαθμολογείται με 5. Όμως έχεις μια πορεία κι όταν έχεις συγκινήσει, έχεις και κάτι να αποδείξεις. Δεν μπορείς να κάνεις μικρότητες, πέφτεις σε λάθη πολλές φορές και κάνεις μικρά πράγματα που δεν σε αρμόζουν. Το καταλαβαίνεις; Για να το λύσουμε μια ώρα πέρα δώθε κατινιές. Είσαι λάθος, πες ότι έχω αντιγράψει 2-3 πράγματα, δεν έχω έμπνευση κάποιες μέρες και κόψτε με 2-3 βαθμούς. Πέταξε την μπάλα μπροστά κι έχεις φέρει κι εσύ όπως και πολλοί αντιγραφές. Ας ασχοληθούμε με original.»

Δείτε παρακάτω το βίντεο: