Αγγελική - διαρροή από την Κομνηνού: «Θα κάνει πιο οδυνηρή την αποκάλυψη το γεγονός ότι...»

Όσα αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική - διαρροή από την Κομνηνού: «Θα κάνει πιο οδυνηρή την αποκάλυψη το γεγονός ότι...»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά “Αγγελίκη” έκανε μια διαρροή για τα επόμενα επεισόδια που σίγουρα θα συζητηθεί.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Alpha Παντού” όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της ως "Αθηνά" στο σήριαλ.

«Δεν μου επιτρέπουν να κάνω spoiler. Μάλλον θα αργήσει, κι αυτό θα κάνει πιο οδυνηρή την αποκάλυψη, διότι η σχέση της Αθηνάς με την Αγγελική όσο προχωράει η πλοκή γίνεται πιο ζεστή και πιο οικεία.

Υπάρχει ένα δέσιμο ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες. Οπότε καταλαβαίνετε όταν η Αθηνά Αργυρού καταλάβει ότι η Αγγελική ήλθε στο σπίτι τους με στόχο για να εκδικηθεί τα παιδιά της, ούτε κι εγώ μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού. Αλλαγές στον ALPHA έχουμε ωστόσο για τη σειρά. Μεταφέρεται σε άλλη ώρα.

Αγγελική Φιλαρέτη Κομνηνού

Σοκ στην Αγγελική - Στη φυλακή για απόπειρα δολοφονίας ο...

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέα επιτυχημένης σειράς του APLHA, Αγγελική καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ένας από τους πρωταγωνιστές θα βρεθεί στην φυλακή για απόπειρα δολοφονίας.

Τα μπλεξίματα φαίνεται να μην έχουν τελειωμό για τον Μιχάλη! Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης θα τον κατηγορήσει πως προσπάθησε να τον σκοτώσει. Η Αγγελική θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον πρώην αγαπημένο της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Δημήτρης θέλει από καιρό να παγιδεύσει τον Μιχάλη. Αφενός για την προδοσία προς το πρόσωπο της αγαπημένης του Κατερίνας λίγο καιρό πριν και αφετέρου για το γεγονός που έχει γίνει γνωστό -και γράψαμε στο προηγούμενο τεύχος του TiVi Σίριαλ- ότι ο Μιχάλης είναι παιδί του Γιώργου Αργυρού.

Οπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια, τα γενέθλια του παιδιού του Παύλου θα γίνουν η αφορμή για να φύγει όλη η οικογένεια Αργυρού από το σπίτι. Mαζί και η Αθηνά. Ο Δημήτρης όμως, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, θα μείνει πίσω καθώς δεν θέλει ακόμα να έρθει σε επαφή με τους συγγενείς. Κοντά του θα μείνει και η Αγγελική, ύστερα από υπόδειξη της μητέρας του, για να του προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Ομως στην πραγματικότητα, εκείνος έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του. Πρώτα απ’ όλα θα ναρκώσει την Αγγελική δίνοντάς της να πιει ένα τσάι.

Η νεαρή νοσοκόμα θα πάει στο δωμάτιό της νιώθοντας ναυτία. Ξέρει πως κάτι της έριξε στο τσάι ο γιος τής Αθηνάς αλλά πλέον δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σώσει τον εαυτό της που βλέπει τα πάντα γύρω της να γυρνούν. «Δημήτρη, βοήθησέ με. Δεν αισθάνομαι καλά. Τι μου έριξες μέσα στο φλιτζάνι μου;», θα φωνάζει στο άδειο της δωμάτιο, αλλά δεν θα υπάρχει κανείς γύρω της για να της απαντήσει. Ελάχιστα λεπτά αργότερα θα βυθιστεί σε έναν ύπνο.