Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται για τον γιο της - «Μου πέταξε κάτω το κινητό και μου..»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογείται για τον γιο της - «Μου πέταξε κάτω το κινητό και μου..»

Το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στην παρέα του Happy Day ένα απρόσμενο περιστατικό που συνέβη με τον γιο της.

Ειδικότερα, μετά την προβολή ενός βίντεο που αφορούσε τις καταστροφές των κινητών, η παρουσιάστρια το βρήκε αφορμή και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό με τον γιο της κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Ο Γιαννάκης, όπως είπε η ίδια, της πέταξε το κινητό κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει. Η Σταματίνα είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα ο γιος μου το καλοκαίρι στην Πάρο ήμασταν σε ένα βόρειο χωριό όπου δεν έπιανε σήμα το καινούργιο κινητό που είχα πάρει και επειδή σταμάτησε να παίζει το παιδικό, το πέταξε κάτω και μου έσπασε την οθόνη».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Δεν το ξαναέφτιαξα ποτέ, όταν άκουσα πόσο κοστίζει για να φτιάξεις την οθόνη».

Παρ' όλα αυτά, η σχέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της είναι κάτι παραπάνω από καλή κάτι που επιβεβαιώνεται από το βίντεο που δημοσίευσε χθες βράδυ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τις μικρές της κόρες, Νάγια και Μαίρη, να παίζουν μουσική με κάποια μουσικά όργανα, τη φλογέρα και ένα τυμπανάκι, και η παρουσιάστρια τους κάνει παρέα τραγουδώντας, κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά! Μάλιστα, η Σταματίνα με τις κόρες τις στόλισαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

η σταματίνα τσιμτσιλή παίζει με τις κόρες της

Η τρυφερή φωτογραφία της Σταματινάς Τσιμτσιλή με τον γιο της και η απίθανη ατάκα του για τον κορωνοϊό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη και πολύ αγαπημένη οικογένεια και η ίδια καθημερινά μας επιβεβαιώνει πόσο καλή μητέρα είναι. Πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο της, ο οποίος μάλιστα "σχολίασε" τον κορωνοϊό.

Άμα ρίξετε μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της παρουσιάστριας, στις περισσότερες φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια με την οικογένεια της όπως και στην συγκεκριμένη που στολίζουν το δέντρο.

Εμείς "λιώσαμε" με την τελευταία της φωτογραφία που είναι η ίδια αγκαλιά με τον γιο της, Γιάννη, έξω στην φύση.

Η τρυφερή φωτογραφία της Σταματινάς Τσιμτσιλή με τον γιο της

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας κατά την διάρκεια της εκπομπής της την ατάκα που είπε ο γιος της αναφορικά με το εμβόλιο του κορωνοιού.

Συγκεκριμένα, είπε: «Βλέπαμε ειδήσεις και έδειχνε τα εμβόλια που ετοιμάζονται για τον κορονοϊό. Και μου κάνει ο γιος μου “τσίμπι τσίμπι κακό μαμά”. Και λέω αυτό το τσίμπι τσίμπι ειναι καλό».