Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Στάζει μέλι» η καινούργια τους φωτογραφία

Εσείς την έχετε δει;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Στάζει μέλι» η καινούργια τους φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και μερικούς μήνες βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλος και δεν σταματά να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες που «στάζουν μέλι».

Η παρουσιάστρια δεν κρύβει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι με τον σύντροφο της με τον οποίο μάλιστα συζούν ήδη.

Οι δυο τους φαίνονται να περνούν πιο καλά από ποτέ και είναι συνεχώς αχώριστοι. Η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και «λιώσαμε» όλοι! Μεταξύ των άλλων, η Κωνσταντίνα έκανε μια ευχή στην τελευταία της φωτογραφία! Τι ζητάει και από ποιον;

Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «My ride or die»! Δείτε την παρακάτω:

 «Στάζει μέλι» η καινούργια τους φωτογραφία της σπυροπούλου με τον σταθοκωστόπουλο

Ρομαντικό δείπνο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύντροφό της - Φωτογραφία από το σπίτι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, στην οποία έχει απαθανατίσει το ρομαντικό δείπνο που απόλαυσε μαζί με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του πριν από λίγο μόνο καιρό και όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε πως ακόμα δεν συγκατοικεί ακόμα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά πολλές φορές μένει ο ένας στο σπίτι του άλλου για είναι όσο το δυνατό περισσότερο χρόνο μαζί - δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε.

Χθες το βράδυ, το ζευγάρι δείπνησε και η παρουσιάστρια μοιράστηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο Instagram της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι γεγονός - Η αγκαλιά και το φιλί

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της σχέσης του, κάτι άλλωστε που φανερώνεται και από τις συχνές κοινές του εξόδους.

Μέχρι σήμερα αν και κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, ήταν πολλές φορές που τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας πρόσθεταν ο ένας το όνομα του άλλου σε διάφορα instastories.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία αυτή τους βλέπουμε αγκαλιασμένους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να τη φιλά τρυφερά στα μαλλιά.

“Nighty night ” ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Σπυροπούλου Στακοκωστόπουλος