Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μεγάλη η αμηχανία της - Μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της στο Happy Day

Όσα αποκάλυψε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μεγάλη η αμηχανία της - Μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της στο Happy Day
News 03.11.2020 12:27
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για την σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Αρχικά, για τη συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχουμε βάλει στο τραπέζι διάφορα κόνσεπτ. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος, εγώ δεν ήθελα να κάνω βιαστικές κινήσεις… Εμείς είχαμε κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία… η δέσμευση δεν είναι οικονομική, δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο, αλλά νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο την επόμενη σεζόν».

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: Ένα χρόνο πριν θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ πέρα. Κάποια πράγματα είναι τελείως καινούρια και πρωτόγνωρα για μένα και καμιά φορά τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Είναι πολύ καινούριο για μένα, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει.

Έχω λίγο ζεσταθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι έτσι και πρώτη φορά που μιλάω για μία σχέση. Έχετε μια βεντάλια, κάτι; Δεν έχω μιλήσει ποτέ η αλήθεια είναι».

σπυροπούλου happy day σχέση

Δείτε ωστόσο την Κωνσταντίνα στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με τον νέο της σύντροφο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Που θα την δούμε;

την σημερινή εκπομπή Pop up στον Alpha έγινε η αποκάλυψη από την Φωτεινή Πετρόγιαννη πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

Η Κωνσταντίνα λείπει αρκετό καιρό από την τηλεόραση και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να την δουν στην παρουσίαση ξανά.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε αναζήτηση μαζί με τα κανάλια της εκπομπής που θα της ταιριάξει.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχει έντονη συζήτηση για να κάνει εκπομπή από Γενάρη όχι στο open αλλά έχει ανοιχτεί και σε άλλα κανάλια…» είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή. Δείτε ωστόσο την Κωνσταντίνα στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με τον νέο της σύντροφο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό φιλί!

Share