Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Το μήνυμα που έφερε αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία κατάφερε να φέρει ρίγη συγκίνησης σε όλο το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φράση και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ ιδιαίτερη σκέψη της, η οποία θα μπορούσε άνετα να συνδεθεί με την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που έφερε ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία φράση του Ουίστον Τσόρτσιλ η οποία αναφέρει: «Κουράγιο είναι το να βρίσκεις τη δύναμη να σηκωθείς και να μιλήσεις. Κουράγιο επίσης είναι να βρεις τη δύναμη να κάτσεις και να ακούσεις».

Σίσσυ Χρηστίδου instagram

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου. Δείτε εδώ τι απαθανάτισε ο φακός του YouWeekly.gr.

Απίστευτη δωρεά από την Σίσσυ Χρηστίδου - Ρίγη συγκίνησης

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν ευαισθητοποιηθεί όσον αφορά την μικρή Αναστασία! Μία από αυτούς είναι και η Σίσσυ Χρηστίδου που λέγεται πως έκανε μια αρκετά μεγάλη δωρεά!

Για την ακρίβεια εκτός από το ποσό που κατέβαλλε η παρουσιάστρια, που ήταν αρκετά υψηλό μάλιστα, έκανε και share το post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να το δουν όλοι αφού έχει επίσης τεράστια απήχηση.

Βέβαια, να τονίσουμε πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι ανάγκη να δώσεις μεγάλο ποσό, αλλά να δώσει ο καθένας όσα μπορεί. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και σε αυτό...

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Σίσσυ Χρηστίδου δωρεά

Και μιας και αναφερθήκαμε σε λεφτά, δείτε εδώ πόσο κοστίζει το ιδιωτικό σχολείο που στέλνει η Σίσσυ τα παιδιά της.

Ρίγη συγκίνησης στο Opentv με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία δημόσια έκκληση για τη μικρή Αναστασία η οποία χρειάζεται βοήθεια και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που είπε στον αέρα του Opentv.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να χρησιμοποιήσει λίγο χρόνο από την εκπομπή της προκειμένου να μιλήσει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την υγεία ενός μικρού κοριτσιού το οποίο χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Με αυτά τα λόγια προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Σίσσυ Χρηστίδου

«Θα έχει πέσει στην αντίληψή σας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ένα θέμα που αφορά τη μικρή Αναστασία, μία δύσκολη περίπτωση που χρειάζεται ένα μεγάλο ποσό για να πάει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί. Ο καθένας μπορεί να βάλει ό, τι μπορεί. Ακόμα και ένα πολύ μικρό ποσό μπορεί να βοηθήσει. Κάντε ό, τι μπορείτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, ενώ έκκληση για το ίδιο θέμα έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς.