Σοκάρει ο Κώστας Τσόκλης - «Θα έσωζα το γέροντα.. Ένα μωρό δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο!»

Προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων η δήλωση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει ο Κώστας Τσόκλης - «Θα έσωζα το γέροντα.. Ένα μωρό δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο!»

Ο Κώστας Τσόκλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και της Λένας Αρώνη «Art Week» και προκάλεσε τεράστιο σοκ με αυτά που δήλωσε προκαλώντας μια απίστευτη θύελλα αντιδράσεων.

Ο γνωστός εικαστικός ρωτήθηκε πως αισθάνεται με την κατάσταση που βιώνουμε αυτήν την περίοδο λόγω της έξαρσης του κορωνοιού με τον ίδιο να μην διστάζει να αποκαλύπτει κάτι που ποτέ δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσόκλης ανέφερε:

«Έχω ένα είδος απογοήτευσης και θυμού για το πώς φέρθηκε η κοινωνία σε διαφορετικές ηλικίες. Δηλαδή, ένα μωρό παιδί το θεωρούμε άξιο για να ζήσει, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι βόδι όρθιο ή είναι άνθρωπος που έχει μια αξία. Έναν γέρο ξέρουμε τι ψάρια έπιασε στη ζωή του.

Εγώ, αν ήταν να σώσω έναν άνθρωπο στην ηλικία μου, που ζει ακόμα και δεν τα ‘χει χάσει, παρά ένα παιδί που δεν ξέρω τι θα γίνει, θα ‘σωζα τον γέροντα, γιατί να το ρισκάρω, ο γέρος είναι μια πραγματική αξία…».

Σαν παράδειγμα δεν δίστασε να φέρει τον Πικάσο και την κυρά Μαρία, λέγοντας: «Σκοτώνεις τον Πικάσο για να ζήσει η κυρά Μαρία, ακόμη και αν ο ένας είναι 84 χρονών και η άλλη 17;». Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον κορωνοϊό προχώρησε και ο Γιάννης Ζουγανέλης!

Σοκάρει τραγουδιστής για κορωνοϊό: "Δεν φοράω μάσκα, δεν πιστεύω πως υπάρχει!"

Στο On Time και την Σάσα Σταμάτη μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος αποκάλυψε πως δεν πιστεύει στον κορωνοϊό και γι' αυτό δεν φοράει μάσκα!

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο που μεταξύ άλλων δήλωσε πως πιο πολύ φοβάται τα πρόστιμα παρά τον ίδιο τον ιό.

«Η αλήθεια είναι ότι εμάς τους μουσικούς μας έχουν σε καραντίνα από τις αρχές Μαρτίου. Μετράμε ήδη 8 μήνες και συνεχίζουμε. Ας αναλογιστούμε πώς ζούμε και περισσότερο οι μουσικοί και όλα τα άλλα τα επαγγέλματα γύρω από εμάς, τα οποία είναι πάρα πολλά. Το χειρότερο είναι ότι ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν πήραμε τίποτα από αυτά που εξήγγειλε η κυβέρνηση σαν βοήθεια, καλούμαστε να πληρώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις στο κράτος. Και φυσικά είναι αδύνατον. Κανείς δεν θα κόψει το φαγητό από τα παιδιά του για να το δώσει στο κράτος. Εγώ πιστεύω ότι ναι μεν υπάρχει κορονοϊός, αλλά έχουμε ένα ποντίκι που το παρουσιάζουν σαν ελέφαντα.

κονιτόπουλος κορωνοιος

Όσο γι’ αυτούς που πεθαίνουν, ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας έχει αναγνωρίσει ότι το 95% που πεθαίνουν έχουν πάρα πολλά νοσήματα, που για μένα, επειδή πιστεύω στο «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει», έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι που πέθαναν, θα πέθαιναν την ίδια στιγμή και ώρα, ακόμη και να μην υπήρχε ο κορονοϊός. Εγώ δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, φοβάμαι τα πρόστιμα. Δεν φοράω μάσκα γιατί δεν το πιστεύω. Μπορεί να έχω περάσει κορονοϊό και να μην το ξέρω», δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής. Κορωνοϊό κόλλησε και παίκτης του Power of love.