Συγκλονίζει η Στεφανίδου: "Αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα..." - Η αποκάλυψη για την οικογένειά της

Με αφορμή τον γιορτινό στολισμό στο σπίτι της εξέφρασε τα συναισθήματά της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Στεφανίδου:

Όπως κάθε μητέρα και σύζυγος, έτσι και η Τατιάνα Στεφανίδου στεναχωριέται που φέτος θα περάσει τα Χριστούγεννα, λόγω των αυστηρών μέτρων, μακριά από συγγενείς και φίλους αλλά και που δεν θα μπορεί να πάρει αγκαλιά τα παιδιά της και τον άντρα της, να τους φιλήσει να τους χαρεί!

Μόλις πριν από λίγες ώρες στόλισαν το δέντρο στο σπίτι τους και η παρουσιάστρια - του ALPHA πλέον (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή) - θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της αυτά με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου με το συγκλονιστικό μήνυμα

στόλισαν Στεφανίδου Ευαγγελάτος

Απίστευτη μετάλλαξη της Τατιάνας Στεφανίδου - Αγνώριστη σε φωτογραφία του 2007

Μετά το χθεσινό throwback που σας κάναμε με φωτογραφία από το παρελθόν της Φαίης Σκορδά, σήμερα θα σας μεταφέρουμε στο 2007 και στο πόσο αγνώριστη ήταν τότε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Μπορεί φέτος να απουσιάζει (μέχρι στιγμής αφού έκλεισε με τον ALPHA) από τη μικρή οθόνη, ωστόσο, η Τάτι είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και η νούμερο 1 αγαπημένη του φακού.

Καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που από την πρώτη στιγμή έκανε τα κεφάλια να γυρνάνε στο πέρασμά της τόσο με το όμορφό της πρόσωπο όσο και με το καλογυμνασμένο της σώμα. Η πανέμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολλών εκδηλώσεων, 13 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο λαμπερή και γοητευτική αποδεικνύοντας πως η γυναικεία ομορφιά και τα διαμάντια είναι δυο αξίως που παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο!

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από το 2007

Τατιάνα Στεφανίδου 2007