Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αμόκ με τη νέα φωτογραφία της Σκορδά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο!

Μακάρι να περνούσαμε καραντίνα εκεί κι εμείς

Αμόκ με τη νέα φωτογραφία της Σκορδά που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο!
News 30.11.2020 10:07
Από Youweekly Team

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από ανάρτησή της στο instagram η Φαίη Σκορδά μας έχει δείξει σημεία του σπιτιού της - αξέχαστη θα μας μείνει η αυλή της. Το βράδυ της Κυριακής η Φαίη παρέα με τους γιους της έφαγαν και είδαν παιδικά στο σαλόνι τους κι εμείς ξετρελαθήκαμε με το στιγμιότυπο που ανέβασε!

Εκτός από το ότι το στιγμιότυπο ήταν τόσο γλυκό, το μάτι μας δεν μπόρεσε να μην πέσει στην τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων αν και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο είναι η αλήθεια.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το σαλόνι της Φαίης Σκορδά

Σκορδά σπίτι φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι σαν... γήπεδο - Τα φωτιστικά τραβούν την προσοχή

Στην Αθήνα έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες η Φαίη Σκορδά και οι προετοιμασίες για την εκπομπή της γίνονται πυρετωδώς, όπως και τα meeting με τους συνεργάτες της. Ωστόσο, όποτε τελειώνουν όλες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ημέρας, η παρουσιάστρια χαλαρώνει στο σπίτι της και συγκεκριμένα, στο σαλόνι της, που όπως είδαμε από ανάρτηση είναι σαν... γήπεδο, ενώ τα φωτιστικά είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.

Η Φαίη Σκορδά, έχει διακοσμήσει έτσι το σπίτι της, ώστε να είναι ο προσωπικός της παράδεισος, όπου θα ξεκουράζεται μακριά από όλους και όλα και θα περνάει χρόνο με τα δυο της αγγελούδια, τους γιους της.

Σε στόρι που είδαμε στο Instagram, το σαλόνι της παρουσιάστριας είναι τεράστιο και συνδέεται με την τραπεζαρία, ενώ οι ανοιχτοί τόνοι χρωμάτων, επικρατούν στον χώρο.

Μάλιστα, τα φωτιστικά που κοσμούν και τους δυο χώρους είναι απλά απίστευτα και θυμίζουν παλάτι. Ωστόσο, δείτε και το δεύτερο σπίτι της που είναι σαν... παλάτι.

Φαίη Σκορδά σπίτι

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα εκπτωτικά των BSB το γούνινο παλτό της Φαίης Σκορδά

Βαθιά συγκινημένη η Σκορδά αποκάλυψε στο Πρωινό: "Εχθές έβαλα τα κλάματα όταν..."

Share