Το Πρωινό: Η "επίθεση" στον Γεωργούλη για τον τσακωμό στην Γερμανού - «Σκέφτηκε όταν το είπε αν...»

Άγριο κράξιμο στον αέρα του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: Η

"Επίθεση" στον Αλέξη Γεωργούλη έκανε η ομάδα του Πρωινού, με αφορμή τον τσακωμό του με τον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Στο πλατό δεν μάσησαν τα λόγια τους και τον έκραξαν άσχημα για την συμπεριφορά του προς τον δημοσιογράφο.

Ο τσακωμός να σημειώσουμε του Αλέξη Γεωργούλη ξεκίνησε μετά από ερώτηση για την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και είχε αναφερθεί στον μισθό του. Μια δήλωση που τότε είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Γιατί να συζητάμε τα ίδια πράγματα; Γιατί δεν τον ενημερώνει κάποιος; Δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο. Παίζουμε ένα απόσπασμα και ο ίδιος βγαίνει και λέει, γιατί τον κράξανε μετά, ότι κάναμε μοντάζ. Και βγήκαμε και παίξαμε όλο το απόσπασμα που ήταν ακριβώς τα ίδια λόγια. Δεν έγινε κανένα μοντάζ. Το είδαν όλοι. Δεν το συνεχίσαμε και το συνεχίζει πάλι. Προφανώς κάποιος δεν τον ενημερώνει. Και όχι μόνο αυτό. Θα έπρεπε στη Ναταλία να έχουν το απόσπασμα να του το παίξουνε. Γιατί για μένα άφησαν απροστάτευτο τον Τσουρό.

Όταν επιμένει κάποιος και προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι έτσι, πρέπει και εσύ να λες μετά “παρ’ το”. Εκνευρίστηκε με την ερώτηση και του είπε “παραιτήσου”. Ο ίδιος δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει μάλλον. Όπως και να έχει, πας σε μια ψυχαγωγική εκπομπή χωρίς να ξέρεις τον άλλον. Σκέφτηκε όταν το είπε δημόσια αν ο Κώστας συντηρεί κάποιον άνθρωπο; Εκνευρίστηκα εκεί. Δεν παίζεις με το ψωμί του άλλου» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Ο τσακωμός του Αλέξης Γεωργούλη με τον Τσουρό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Γεωργούλης έκατσε στον καναπέ του Καλύτερα δεν γίνεται χωρίς όμως να περιμένει κανείς την τροπή που πήρε η συζήτηση του με την Ναταλία Γερμανού και τον Κώστα Τσουρό.

Αρχικά, ο Αλέξης αναφέρθηκε στον πολιτισμό και τη πολιτική και τη βοήθεια που προσπαθεί από μέρους του να παρέχει. Τα λεγόμενα του όμως στάθηκαν αφορμή για τον Κώστα Τσουρό να.. πετάξει τα «καρφιά του».

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, έκανε λόγο στις δηλώσεις του ηθοποιού και τα 25 χιλιάδες ευρώ που παίρνει ως μισθό όντας ευρωβουλευτής.

Ο Αλέξης άρχιζε να εκνευρίζεται ρωτώντας τον Τσουρό: «Ξέρεις ποια είναι η δήλωσή μου; Όχι δεν είναι αυτή. Είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου.»

Τότε άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο αντρών όπου και οι δύο αντάλλαξαν μεταξύ τους βαριές κουβέντες με τον Αλέξη να λέει: «Αν έχεις λάθος εσύ να χάσεις τη δουλειά σου».

«Αν έχεις μια θέση και είσαι ευρωβουλευτής πρέπει να ξέρεις τι λες» του τόνισε ο Τσουρός με τον Αλέξη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση: «Και συ είσαι σε μια θέση, είσαι στον αέρα και δεν ξέρεις τι λες!»

Η Ναταλία διέκοψε αμέσως τη συζήτηση μόλις αντιλήφθηκε την τροπή που πήρε και προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ξεσπάσει και κατά του Γιάννη Σπαλιάρα.

Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα