Ασύλληπτο περιστατικό στο Πάμε Δανάη - Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα του Mega ότι...

«Έμεινε» η καλεσμένη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο περιστατικό στο Πάμε Δανάη - Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα του Mega ότι...

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα συνομιλούσε με την καλεσμένη της και δε δίστασε να της αποκαλύψει στον αέρα του Mega ότι έχει υπάρξει ερωτευμένο με τον γιο της.

Η Δανάη Μπάρκα υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό την αγαπημένη ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα. Πάνω στη συζήτηση η ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της και εκείνη τη στιγμή η Δανάη Μπάρκα βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη δική της αποκάλυψη.

«Εγώ ήμουν ερωτευμένη με τον Στέφανο, πολύ ερωτευμένη. Όταν ήμουν μικρή, ήμουν ερωτευμένη με τον Στέφανο, μου άρεσε πάρα πολύ», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα για τον γιο της ηθοποιού. Καλεσμένος στο Πάμε Δανάη βέβαια βρέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Δείτε εδώ για ποιο λόγο «λύγισε».

Πάμε Δανάη: Άγριο κράξιμο της Μπάρκα στον Λιάγκα! "Με έχει σχολιάσει για τα κιλά μου αυτός που..."

Με αφορμή την συνέντευξη του Μανώλη Σκοπελίτη στο περιοδικό GALA, ο οποίο αποκάλυψε πως παρουσιαστής αρνιόταν να κάνει συνέντευξη σε ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα. Στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη, θυμήθηκε ένα γεγονός του παρελθόντος.

«Υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μια εξαιρετική ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη», δήλωσε ο Μανώλης Σκοπελίτης χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Γιώργο Λιάγκα και τα κιλά στον αέρα του Πάμε Δανάη

Μετά λοιπόν την προβολή του ρεπορτάζ, η Δανάη Μπάρκα πήρε το λόγο και σχολίασε τον παρουσιαστή που στόλισε πριν λίγες ημέρες με παρέα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του.

«Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους; Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάζει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο sexy. «Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις», είπε.

«Μιλάει για τα κιλά του για να έχει ένα πάτημα να μπορεί να μιλήσει για τα κιλά των άλλων», συμπλήρωσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.