Έκρηξη στον αέρα του Love it από την Μαλέσκου: "Εγώ αυτά στη ζωή μου δεν τα ανέχομαι!"

Δεν μάσησε τα λόγια της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έκρηξη στον αέρα του Love it από την Μαλέσκου:

Δεν μάσησε τα λόγια της η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it όταν έπαιξε το θέμα του Big Brother με τον Δημήτρη Κεχαγιά που βγήκε εκτός ορίων και απείλησε τον Χρήστο Βαρουξή.

Αφού έπαιξαν τα πλάνα και στο συνέχει ο Big Brother έδωσε ποινή στον παίκτη θέτοντας τον κατευθείαν υποψήφιο προς αποχώρηση, η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε τον λόγο και έδωσε την δική της οπτική χωρίς να αφήσει περιθώρια συζήτησής.

«Αρχικά θεωρώ απαράδεκτο να παρακολουθώ ανθρώπους, είτε γυναίκες, είτε άνδρες, να υποδαυλίζουν καταστάσεις και ανθρώπους και ανθρώπους που είναι σε μια ένταση να τους τσιγκλάνε. Αναφέρομαι στη Σοφία. Από την άλλη θεωρώ απαράδεκτο και αδιανόητο, να μιλάει όπως ακούσαμε ο Κεχαγιάς, με αυτόν τον τρόπο και με τη μορφή απειλών. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εγώ δε μπορούσα να ακούω. Δε μπορώ όχι να τον δικαιολογήσω…

Και θυμό να έχεις αυτό που είδα, όχι μόνο δεν άντεχα να το παρακολουθώ, όχι απλά από το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε… Από τον τρόπο και το αιμοβόρικο, ότι έχω αποφασίσει να κάνω αυτό γιατί μπορώ. Αυτά εγώ στη ζωή μου γενικά δε τα ανέχομαι. Ήταν… Πως είναι οι νταήδες; Εγώ αυτό ένιωσα. Και η διάθεση να υποβαθμίσει με τον απαξιωτικό τρόπο. Το δικηγορέσσα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου. Δείτε τη στιγμή που ο Μεγάλος Αδερφός δίνει την ποινή.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Έχει συμβεί σε σχέση μου...»

Για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα, για μια σχέση που είχε στο παρελθόν στην οποία ο σύντροφο της δεν την καταλάβαινε.

«Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο.

Πάντως εγώ νομίζω πως δε θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου.

Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά...» σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε μετά την ευχάριστη είδηση πως συνεργάτης της, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.