Snik: «Διαμάντια» στα χέρια του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Θύελλα αντιδράσεων

Η ανάρτηση που θα συζητηθεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Snik: «Διαμάντια» στα χέρια του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Θύελλα αντιδράσεων

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik, ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα «διαμάντια» που φοράει στο χέρι του. Πρόκειται σίγουρα για μία ανάρτηση που θα σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο γνωστός τράπερ αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, τα δύο ρολόγια του, τα οποία φυσικά έχουν αρκετά «τσουχτερή» τιμή.

Η ανάρτηση αυτή ήρθε σε δύσκολες μέρες καθώς η επιβολή του δεύτερου lockdown έχει στοιχίσει σε αρκετό κόσμο ο οποίος βρίσκεται χωρίς δουλειά, ενώ χθες αποκαλύφθηκε και πόσα χρήματα παίρνει από τον ALPHA η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Pop Up: Η αποκάλυψη για τον Snik - Πήγε να βάλει τα κλάματα η Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spοtify το τραγούδι του Snik «Millionaire» ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για το 2020 έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams! Στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σήμερα, Πέμπτη, Pop Up το γεγονός αυτό σχολιάστηκε με εμφανέστατη την συγκίνησή της.

«Τι να πω; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik. Συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του. Φυσικά με την υποστήριξη της εταιρείας του. Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, μπράβο σου, σού αξίζει. Τον ξέρετε μέσα από τα βίντεο κλιπ και τα τραγούδια του και είναι ένα πολύ γλυκό παιδί» είπε εμφανώς συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες στον αέρα του Pop Up είχε αποκαλυφθεί ένας χωρισμός "βόμβα"!

Στόλισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik το πιο εντυπωσιακό δέντρο - Άλλαξε το σπίτι τους

Στο κλίμα των Χριστουγέννων μπήκαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik και στόλισαν το σπίτι τους με το δέντρο να είναι εκείνο που "κλέβει' την παράσταση, αφού άλλαξε όλο τον χώρο στο οποίο το έχουν τοποθετήσει.

Είναι ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά της ελληνικής showbiz, μαζί με αυτό της Ελένης Μενεγάκη που έχει φτάσει το ταβάνι, καθώς είναι τεράστιο και χρειάστηκε καρέκλα για να το στολίσει.

Το ζευγάρι που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατάει ένα χαμηλό προφίλ επίσης στα social media, θέλησε να μοιραστεί μέσω αναρτήσεων το δέντρο του.

Ο Snik στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και πάθαμε πλάκα από τον εντυπωσιακό φωτισμό.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik στολισμός σπιτιού