Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτη κίνηση από την Ναταλία Γερμανού στον Alpha - " Θέλω να μιλήσω στο τηλέφωνο με..."

Δεν το περιμέναμε!

Απίστευτη κίνηση από την Ναταλία Γερμανού στον Alpha -
News 05.12.2020 16:26
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Ναταλία Γερμανού σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει το πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Έτσι και το μεσημέρι του Σαββάτου στον αέρα του Alpha ζήτησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε.

Πιο συγκεκριμένα, καλεσμένος μέσω τηλεφώνου ήταν ο Πέτρος Ίμβριος ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του με την σύντροφό του.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος στο Happy Day για την ομοιότητα του νέου του τραγουδιού που κυκλοφόρησε με εκείνο του Αντώνη Ρέμου!

Αφού λοιπόν μίλησαν η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Συράν Λελούδ λέγοντας "Δώστη μου να την μιλήσω θέλω πολύ!"

Η Συράν Λελούδα είπε: «Καλημέρα, την αγαπώ. Τελεία». «Μα σε ποια χώρα είμαστε; Στη Σουηδία» αντέδρασε η Ναταλία με χιούμορ. Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Η αλλαγή στην εκπομπή που δεν περίμενε

Και παρακάτω είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχει αυτό το κορίτσι στη ζωή του ο Πέτρος που θεωρώ οικογένεια. Είναι από τα πιο όμορφα, γλυκά και καλόψυχα πλάσματα που θα μπορούσε να συναντήσει ποτέ! Είναι άγγελος η Συράν. Δεν θα προβούμε σε άλλες αποκαλύψεις γιατί θα σεβαστώ την επιθυμία σου».

Ναταλία Γερμανού για Τσουρό - Γεωργούλη: "Προσπάθησα να..."

Στο Καλύτερα δεν Γίνεται το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Κώστα Τσουρό είχαν μια αδιανόητη λογομαχία που έφερε σε μεγάλη αμηχανία την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και απάντησε για το συγκεκριμένο γεγονός.

Η διαφωνία των δυο προσώπων είχε να κάνει με την δήλωση του ευρωβουλευτή για την αμοιβή του, έτσι ξεκίνησε μια λογομαχία με την επόμενη μέρα να έρχεται και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό να δηλώνει πως δεν έχει καμία εμπάθεια προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό και δήλωσε πως προσάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες και να μην μειώσει τον συνεργάτη της αλλά να μην προσβάλει και τον καλεσμένο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Πρωινό: Η "επίθεση" στον Γεωργούλη για τον τσακωμό στην Γερμανού - «Σκέφτηκε όταν το είπε αν...»

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Η αλλαγή στην εκπομπή που δεν περίμενε

Share