Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν δίστασε να ευχηθεί στο "αντίπαλο" Νίκο Μάνεση - "Γιατί όχι..."

Ποιες οι ευχές της;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν δίστασε να ευχηθεί στο

Στην πρωινή εκπομπή Έλα Χαμογέλα το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε τις ευχές τις σε όσους γιορτάζουν και συμπεριέλαβε και τον Νίκο Μάνεση που ακριβώς εκείνη τη στιγμή έκανε εκπομπή σε αντίπαλο κανάλι.

Η παρουσιάστρια του Open δεν δίστασε να δώσει τις ευχές της αν και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι δυο εκπομπές βρίσκονται σώμα με σώμα.

«Να πούμε χρόνια πολλά στον Νίκο Μάνεση. Γιατί όχι… Βεβαίως, βεβαίως» είπε με χαμόγελο η Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε ποιός αρνήθηκε να εμφανιστεί στην εκπομπή της.

Ασύλληπτο περιστατικό στο Έλα Χαμογέλα - «Έμεινε» η Σίσσυ Χρηστίδου

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του Έλα Χαμογέλα. Η Σίσσυ Χρηστίδου είδε ένα απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή και «έμεινε» ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ξέσπασε σε γέλια μαζί με τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από τα Διλήμματα της Κατερίνας Καινούργιου, στο οποίο η Μάρα Μεϊμαρίδη εξηγεί την έννοια της λέξης «πουτί».

Ο Παύλος Σταματόπουλος ζήτησε από τους συνεργάτες του να μαντέψουν τι σημαίνει η συγκεκριμένη λέξη ωστόσο όλοι απέτυχαν. Μόλις έμαθαν όμως τη σημασία της, ξέσπασαν σε γέλια στο πλατό, ενώ στη χθεσινή εκπομπή της η παρουσιάστρια έκανε μία δημόσια αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη.

Δείτε το ασύλληπτο περιστατικό που σημειώθηκε στο Έλα Χαμογέλα με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ανησυχία για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Ποιος θα το πει στα παιδιά μου;»

Την ανησυχία της για τα φετινά Χριστούγεννα εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της, Έλα χαμογέλα. Όπως δήλωσε δεν ξέρει πως θα πάρουν τα παιδιά της το γεγονός πως φέτος δεν θα πάνε για τα κάλαντα.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους συναδέλφους της την απορία της.

«Τι θα γίνει ρε παιδιά με τα κάλαντα φέτος; Δεν θα γίνουν ε; Εντάξει, ποιος θα το πει στα παιδιά μου; Εννοείται πάνε τα παιδιά μου για κάλαντα. Δεν πάνε μόνα τους. Όταν θα πάνε φαντάροι και θα θέλουν με τον στρατό να πουν τα κάλαντα, μπορούν να πάνε μόνοι τους. Μέχρι τότε θα είναι και η μανούλα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου λίγες ημέρες μετά το ξαφνικό τηλεφώνημα που δέχτηκε στο OPEN.