Νικολέττα Ράλλη: Αποκαλύπτει για δεύτερο παιδί - "Για κανένα λόγο..."

Αφοπλιστική!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Αποκαλύπτει για δεύτερο παιδί -

Η Νικολέττα Ράλλη ζει και χαίρεται τα πρώτα χρόνια του παιδιού της και απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού με τρόπο που δεν περιμέναμε.

Σε μια σειρά από ερωτήσεις και απαντήσεις που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram η παρουσιάστρια δέχτηκε μια ερώτηση που της έκανε μια ακόλουθος της για τον αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

Η Νικολέττα αποκάλυψε πως την ρωτάνε συχνά για αυτό και έδωσε την εξής απάντηση: «Πάρα πολλές ερωτήσεις για δεύτερο παιδί… Καταρχάς τις πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, είπα ποτέ και για κανέναν λόγο!!! Τώρα δεν ξέρω, αλλά ούτε είναι και κάτι που σκέφτομαι… Είναι πάρα πολύ νωρίς κορίτσια μου γλυκά και για δεύτερο παιδί και για τέτοιες ερωτήσεις…». Δείτε ακόμα την όμορφη μαμά να ποζάρει στο κρεβάτι μαζί με την κορούλα της!

Νικολέττα Ράλλη: Θηλάζει και φωτογραφίζεται ακομπλεξάριστη!

Η Νικολέττα Ράλλη έχει ένα μωράκι πέντε μόλις μηνών και είναι από τις πιο ευτυχισμένες μανούλες! Δεν σταματά να δείχνει στιγμές από την ζωή της ως νέα μαμά και μόλις σήμερα ανέβασε φωτογραφία να θηλάζει το παιδί της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην κορούλα της, τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η νέα της φωτογραφία μας δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη είναι!

νικολεττα ραλλη τηλεοραση

Απασφάλισε η Νικολέττα Ράλλη για την επιστροφή της στην τηλεόραση - «Από εμένα είναι όχι»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη απασφάλισε σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, ξεκαθαρίζοντας πως βαριέται όλα τα κόνσεπτ και πλέον λέει σε όλα όχι.

Η Νικολέττα Ράλλη εξήγησε πως προς το παρόν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό της ωστόσο αν κάποια στιγμή επιστρέψει θα το κάνει με κάτι τελείως διαφορετικό.

"Όταν με δείτε θα φροντίσω να είναι κάτι τελείως διαφορετικό!

Στην ελληνική τηλεόραση έχουμε το ίδιο concept εκπομπής επί πέντε και απλά αλλάζει ο παρουσιαστής (το έχω κάνει και εγώ). Από εμένα είναι όχι!

Βαριέμαι!", έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια που εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνει έναν νέο ρόλο στη ζωή της, αυτόν της μητέρας.

Φυσικά, η Νικολέττα Ράλλη αναφέρεται στα "πρωινά", καθώς μία τέτοια εκπομπή παρουσίαζε και η ίδια στο παρελθόν. Δείτε τι πρόβλημα αντιμετωπίζει 4 μήνες μετά τη γέννα της κόρης της.