Ασύλληπτη φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά - Αποκάλυψη "φωτιά" για...

Λίγες ώρες πριν από το GNTM 3

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτη φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά - Αποκάλυψη

Μια ασύλληπτη φωτογραφία, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram η Βίκυ Καγιά, κάνοντας με αυτό τον τρόπο μια αποκάλυψη "φωτιά" για το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3.

Απόψε το βράδυ ακόμη μια φωτογράφιση θα δυσκολέψει πολύ έναν από τους παίκτες, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι - Δείτε εδώ ποιος φεύγει.

Λίγες ώρες πριν λοιπόν, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισης που θα πρέπει να βγάλουν εις πέρας.

Το σκηνικό είναι απίστευτο, αφού η φωτογράφιση έχει πραγματοποιηθεί στην Ελαφόνησο!

Βίκυ Καγιά GNTM 3

«Μαγευτικό» το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στα Βόρεια Προάστια

Ανά καιρούς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες μέσα από το «μαγευτικό» σπίτι στο οποίο μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ηλία Κρασσά.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο μερικές φορές το μοντέλο - παρουσιάστρια ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τα δύο αγγελούδια της, την μικρή Μπιάνκα και τον μικρό Κάρολο.

Άλλες φορές επιλέγει να μοιραστεί τις γωνιές του μαγευτικού σπιτιού της, ειδικά τώρα που περνάει αρκετό χρόνο μέσα λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το αγαπημένο ζευγάρι, δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα ζαχαροπλαστεία του Ηλία Κρασσά.

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς στα Βόρεια Προάστια

Βίκυ Καγιά Ηλίας ΚρασσάςΒίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά σύζυγος

GNTM 3: Έγινε επίσημα η ανακοίνωση - Τότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Το πιο επιτυχημένο ριάλιτι μόδας είναι αναμφίβολα το GNTM 3 το οποίο έχει επιστρέψει δυναμικά εδώ και τρία χρόνια. Το φετινό μπορούμε να πούμε ότι είναι και το πιο ενδιαφέρον μιας και έχουν γίνει αρκετές αλλαγές. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε πότε θα είναι ο μεγάλος τελικός!

Το ριάλιτι μόδας αυτή τη χρονιά έχει συμπεριλάβει και αγόρια, κάτι που δημιουργεί περισσότερες ανατροπές, ίντριγκες αλλά και.. έρωτες, όπως αυτός του Αιμιλιάνου και της Μαριαγάπης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη και το Καλύτερα Δεν Γίνεται, ο μεγάλος τελικός του GNTM 3 θα προβληθεί ακριβώς σε δύο εβδομάδες, δηλαδή στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, μεταξύ των άλλων, ότι ο τελικός θα είναι αντρική υπόθεση, με εμάς να έχουμε ήδη στο μυαλό μας τα πιθανά ονόματα των φιναλίστ.