Ανακοίνωση «βόμβα» από το ΣΚΑΙ

Σας αφορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωση «βόμβα» από το ΣΚΑΙ

Μόλις έσκασε μια ανακοίνωση «βόμβα» που αφορά το ΣΚΑΙ και σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτας ο ΣΚΑΙ προχώρησε στην απόφαση να βγάλει και άλλη σεζόν του «My Style Rocks» αλλά αυτή τη φορά να είναι «My Style Rocks All Star».

Φυσικά, τα ονόματα που συζητήθηκαν περισσότερο σε όλες τις σεζόν του ριάλιτι μόδας ήταν οι: Και αν αναρωτιέστε ποιες είναι οι All Star, σας θυμίζουμε μερικά ονόματα: Ραμόνα Βλαντή, Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Βρισηίδα Ανδριώτου, Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όπως αποκάλυψε όμως ο δημοσιογράφος πιθανώς στην καινούργια σεζόν να μην δούμε την Κατερίνα Στικούδη, η οποία αποκάλυψε κάτι σημαντικό λίγο πριν τον τελικό, αλλά ούτε και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Ραγδαίες εξελίξεις με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της συνεργασίας του Ανδρέα Μικρούτσικου και του ΣΚΑΪ, μετά και τα τελευταία περιστατικά που σημειώθηκαν τόσο στο live του Big Brother όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Το Σάββατο η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε πως θα δούμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο live του J2US κάτι που ωστόσο δεν συνέβη ποτέ.

«Μας είπαν από την παραγωγή του J2US ότι μπορούμε να ανακοινώσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι στην επιτροπή. Τελικά, δεν αποδεσμεύτηκε από τον ΣΚΑΪ για να πάει σε αυτό το live, αλλά θα το λύσουν μεταξύ τους και μπορεί να είναι στην επόμενη», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της Κυριακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο live του J2US- δείτε εδώ και την κίνηση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης όταν άκουσε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Ο Ανδρέας δεν είπε μόνο στον αέρα «αν δεν με θέλετε να φύγω», το είπε κι εκεί που χρειαζόταν», ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.