Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του Χατζηγιάννη και η αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια - «Αυτή την περίοδο»

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η χαρμόσυνη ανακοίνωση του Χατζηγιάννη και η αντίδραση της Ζέτας Μακρυπούλια - «Αυτή την περίοδο»

Μια πολύ χαρούμενη περίοδο διανύει στα επαγγελματικά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρά τις δυσκολίες που περνάνε οι τραγουδιστές και ανακοίνωσε τις χαρές που τον "βρήκαν". Η σύντροφος του, Ζέτα Μακρυπούλια μάλιστα, δεν άργησε να αντίδραση στην ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μην αργείς» και χθες, δημοσιεύοντας ένα μικρό απόσπασμα από το κομμάτι έγραψε στη λεζάντα του:

«Αγαπημένοι μου φίλοι,

εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία αλλά και αίσθημα αισιοδοξίας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται.
Αυτή την περίοδο, η μουσική ήταν για όλους εμάς μια ζεστή συντροφιά και παρηγοριά.
Μέσα από τα τραγούδια κρατήσαμε και εμείς την επαφή μεταξύ μας.

Σήμερα, μαζί με την αγαπημένη μου @eleana_vrachali , συνοδοιπόρο από τα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα, ξανασμίγουμε, με κοινές ανησυχίες και κυρίως την αγάπη μας για την μουσική, στο καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «Μην Αργείς».

Εύχομαι να το αγαπήσετέ όσο κι εμείς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη @konstantinos_pantzis , για την δική του συμμετοχή μουσικά και ενορχηστρωτικά.
Καλές γιορτές σε όλους!»

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία είναι από τους πρώτους ανθρώπους που τον στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του, ήταν ανάμεσα στους followers του που σχολίασαν την ανάρτηση.

Μιχάλης Χατζηγιάννης νέο τραγούδι Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε ωστόσο πως περνάει το ζευγάρι μαζί την καραντίνα του. Απολαμβάνουν μαζί στιγμές στην μονοκατοικία τους.

Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μπορεί να είναι μαζί 10 χρόνια, ωστόσο συνεχίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, στα social media, έχουμε δει πολλές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους.

Το ζευγάρι περνάει την καραντίνα του τρυφερά μέσα στο σπίτι, ενώ καθημερινά βγάζουν βόλτα το ανάπηρο σκυλάκι τους, στέλνοντας 6 στο 13033.

Χθες λοιπόν, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια χαλάρωσαν στο σαλόνι τους, απολαμβάνοντας τον κρύο και βροχερό καιρό.

Την ώρα που η Ζάννυ, το σκυλάκι τους κοιμόταν, με την μαμά της, να την φωτογραφίζει και να ανεβάζει την φωτογραφία της στο Instagram.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης σπίτι

Επίσης, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε ένα νέο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται πως το σαλόνι έχει ξύλινα πατώματα.