Γιώργος Λιάγκας: Κάνει ηλιοθεραπεία στην Βουλιαγμένη χαλαρός εν μέσω lockdown

Τον τσάκωσε ο φακός του You

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας: Κάνει ηλιοθεραπεία στην Βουλιαγμένη χαλαρός εν μέσω lockdown

Βιώνουμε μια αρκετά δύσκολη περίοδο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και της επέκτασης του lockdown και δυστυχώς η παρούσα κατάσταση είναι δύσκολα διαχειρισίμη. Ωστόσο, πολλοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αισιόδοξα και θετικά τις νέες αυτές συνθήκες εκμεταλλεύοντας τον ελεύθερο χρόνο. Κάτι παρόμοιο κάνει και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επιλέγει να περάσει την ώρα του και να ξεκουραστεί κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly εντόπισε και απαθανάτισε τον παρουσιαστή σε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ωραίο και ηλιόλουστο καιρό και να κάνει ηλιοθεραπεία στην Βουλιαγμένη ενώ πριν λίγο καιρό εντοπίστηκε από τους φωτογράφους για τρέξιμο με τον γιο του.

Επέλεξε να αναβιώσει στιγμές καλοκαιριού φορώντας όχι μαγιό αλλά καθημερινά ρούχα, γυαλιά ηλίου και αθλητικά παπούτσια. Μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία μόνος αλλά ακούγοντας μουσική φαίνεται να απολαμβάνει αρκετά το πρωινό του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

γιώργος λιάγκας ηλιοθεραπεία εν μέσω lockdown

γιώργος λιάγκας ηλιοθεραπεία

«Φωτοτυπία» του Γιώργου Λιάγκα ο γιος του - Ο φακός τους «τσάκωσε» μαζί στην παραλία

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Γιώργος Λιάγκας ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται για ακόμα μία φορά, πως ο μεγάλος γιος του, Γιάννης είναι "φωτοτυπία" του. Ο φακός «τσάκωσε» τους δύο χειμερινούς κολυμβητές στην παραλία της Βουλιαγμένης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι γνωστό ότι απολαμβάνει το μπάνιο και τον χειμώνα και όπως όλα δείχνουν έχει περάσει αυτή του συνήθεια και στον γιο του ο οποίος ακολουθεί σταθερά τα βήματά του.

Ο Γιάννης πήγε σήμερα μαζί με τον μπαμπά του στην Βουλιαγμένη και ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους. Κάπως έτσι λοιπόν έγινε και η ιστορία που διηγήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά, καθώς η παρουσιάστρια εξήγησε πως ανακάλυψε ότι ο γιος της πήγε για μπάνιο μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram.

Αυτή είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως ο γιος του Γιώργου Λιάγκα είναι «φωτοτυπία» του

Γιώργος Λιάγκας παιδιά