Σοκάρει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - «Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δυστυχώς..»

Συγκλονιστική δήλωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοκάρει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - «Οι συνθήκες είναι τέτοιες που δυστυχώς..»

Το πρωί της Παρασκευής η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στη κάμερα του «Μαμά..δες» και προχώρησε σε σοκαριστικές δηλώσεις.

Το Happy Day έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο οποίο η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί ενώ πριν λίγο καιρό βίωσε δραματικές ώρες.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε χαρακτηριστικά: “Το σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί. Τώρα βέβαια έχει παγώσει αυτή η σκέψη. Δε το αποκλείουμε.

Οι συνθήκες όμως τώρα είναι τέτοιες που σταμάτησαν τα σχέδιά μας. Είναι κάτι που το θέλουμε πολλά χρόνια. Υπήρξε ένα γεγονός πριν πολλά χρόνια που μας σταμάτησε, τώρα ίσως είναι αργά.

Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ, είναι μια ανάγκη αλλά δε ξέρω αν θα γίνει και ποτέ”.

Συγκλόνισε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για τον θάνατο που την "τσάκισε"!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «Φλερτ» και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για τον θάνατο της μητέρας της που την "τσάκισε", με τα λόγια της, να συγκλονίζουν το κοινό.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για το επόμενο βήμα της στο θέατρο, όπου θα είναι σκηνοθέτης, για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, τη ζωή με τα παιδιά της αλλά και το αν πιστεύει στο «ποτέ» και στο «για πάντα».

Το κομμάτι της συνέντευξής της ωστόσο που συγκίνησε, ήταν το σημείο που μίλησε για την αγαπημένη της μητέρα.

«Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω και όχι πως, επειδή έκανα παιδί, έχει αλλάξει κάτι. Με τα χρόνια αλλάζει κάτι, με τις εμπειρίες, με τις απώλειες. Όλα σε κάνουν να αλλάζεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη διάθεση να προχωρήσουν σε μια υιοθεσία με τον σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη.

«Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα η υιοθεσία. Έχουμε ήδη ρωτήσει σχετικά τα παιδιά μας. Από το θα ήταν, βέβαια, σύμφωνα μέχρι το να μπορέσουμε όλο αυτό να γίνει… Αλλά θα δούμε. Τώρα είναι λίγο δύσκολο» τόνισε η ηθοποιός.

«Βασικός σταθμός της ζωής μου στα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός, όχι αρνητικός, δεν με επηρέασε αρνητικά αλλά με βοήθησε κιόλας. Ήταν όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο το οποίο με μετακίνησε αρκετά. Και αυτός είναι ένας λόγος που αποφάσισα φέτος να σκηνοθετήσω, για πρώτη φορά, γιατί περνάει η ζωή και αν θες κάτι, ναι, δοκίμασε το.

Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια αλλά αυτό ήταν κάτι που νομίζω ότι ο θάνατος στο υπενθυμίζει αυτό. Πρέπει να ξυπνήσεις και να ζήσεις το τώρα. Έτσι είναι η ζωή» παραδέχθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πριν από λίγο καιρό, ο φακός του YouWeekly.gr "τσάκωσε" την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με κολάν. Δείτε εδώ φωτογραφίες της.