Ευχάριστα για το ζευγάρι Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτο! Το αποκάλυψαν...

Το νέο επαγγελματικό βήμα του σεφ!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα για το ζευγάρι Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρη Σουλτάτο! Το αποκάλυψαν...

Ευχάριστα είναι τα νέα που αποκάλυψαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο σεφ κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη.

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και το lockdown που έχουμε στην Ελλάδα, ωστόσο, από τις 15/12 κάτι νέο ξεκινάει για τον αγαπημένο σεφ.

Η Βάσω Λασκαράκη μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα teaser της νέας δουλειάς του συζύγου της και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος.

Την ίδια στιγμή και ο Λευτέρης Σουλτάτος δείχνει να είναι έξαλλος με όσα γίνονται στο διαδίκτυο στο όνομα της συζύγου του. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος εστιατόριο

Απίστευτο σκηνικό μέσα από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Έσπασαν ρεκόρ στον στολισμό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο σκηνικό μέσα από το σπίτι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι πλέον έχει σπάσει ρεκόρ με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι προσπαθεί να κάνει όσο πιο γιορτινό γίνεται στο κλίμα στο σπίτι. Έτσι αφού στόλισαν ένα φαντασμαγορικό δέντρο στο σαλόνι, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα χριστουγεννιάτικο σπίτι από μπισκότα.

Μέρες τώρα ο Λευτέρης Σουτλάτος ανεβάζει τη διαδικασία που ακολουθεί ωστόσο σήμερα η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε το ολοκληρωμένο έργο και είναι απλά μοναδικό.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι

Αδιανόητο - Τεράστιο το τζάκι Λασκαράκη & Σουλτάτου! Απίστευτες φωτογραφίες

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Ειδικά το τζάκι τους είναι αυτό που τραβάει την προσοχή όλων των καλεσμένων, αφού είναι τεράστιο και στο ύψος του περνάει.

Μετά την Αννίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο το ζευγάρι έχει την πιο απίστευτη διακόσμηση στο σαλόνι του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το σαλόνι και το τζάκι τους είναι απίστευτο. Όπως είδαμε είναι τεράστιο σε ύψος και όχι μόνο, αφού θέλεις... καρέκλα για να φτάσεις τα διακοσμητικά.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος τζάκι σπιτιού

Να σημειώσουμε πως, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ χαρμόσυνη είδηση η οποία αφορά τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο.