Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Βίκυ Καγιά που έχει προκαλέσει παραλήρημα

Μετράει πάνω από 80 χιλιάδες προβολές στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Βίκυ Καγιά που έχει προκαλέσει παραλήρημα

Εδώ και μερικές ώρες στο Instagram έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την Βίκυ Καγιά από τα Mad Video Music Awards το έτος 2013. Το μοντέλο - παρουσιάστρια τότε, είχε ανέβει στη σκηνή και είχε τραγουδήσει με τον Matisse.

Βέβαια, το βίντεο δημοσιεύθηκε με επεξεργασία, καθώς στο ρόλο της Βίκυς Καγιά βρίσκεται το 2021, ενώ στο ρόλο του τραγουδιστή το 2020.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο βίντεο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Soula Glamorous, με το μοντέλο - παρουσιάστρια να το αναδημοσιεύει στο προφίλ της.

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια πήραν "φωτιά", ενώ μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε πάνω από 80 χιλιάδες προβολές. Δείτε ωστόσο όσα έγιναν στα Mad φέτος.

Βίκυ Καγιά Mad Video Music Awards

Αυτό είναι το βίντεο της Βίκυς Καγιά από τα Mad

Καταγγελία για επεισόδιο GNTM 3 - Σε δύσκολη θέση η Βίκυ Καγιά

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως είναι η Βίκυ Καγιά μετά το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 και τη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στην Ελαφόνησο. Όπως κατήγγειλε η Greenpeace στο Instagram, η παραλία Σίμος - όπου έγιναν τα γυρίσματα - φιλοξενεί στην αμμουδιά παγκόσμια σπάνια απειλούμενα φυτά.

Αφορμή της καταγγελίες αυτής στάθηκε, όχι μόνο η φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε, αλλά και η κίνηση της παρουσιάστριας να κάνει σπινιές και να τρέχει στην παραλία με το τζιπ.

Εδώ το βίντεο:

Η καταγγελία για το GNTM 3 και την κίνηση της Βίκυς Καγιά από την Greenpeace

Η Greenpeace λοιπόν μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram έσπευσε να καταγγείλει την κίνηση αυτή, δηλαδή να γίνονται τέτοια πράγματα σε μια περιοχή natura.

«Ολόκληρη η Ελαφόνησος και φυσικά η παραλία (Σίμος) είναι προστατευόμενη περιοχή και φιλοξενεί στην αμμουδιά της παγκοσμίως σπάνια και εξαιρετικά απειλούμενα φυτά», έγραψαν.

Greenpeace καταγγελία για Βίκυ Καγιά και GNTM 3