Γιώργος Λιάγκας: Μητέρα τριών παιδιών η πρώην σύντροφος του πριν την Φαίη Σκορδά - Δείτε την

Φωτογραφίες 20 χρόνια πριν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Μητέρα τριών παιδιών η πρώην σύντροφος του πριν την Φαίη Σκορδά - Δείτε την

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να είναι μπαμπάς του Γιάννη και του Δημήτρη, που είναι καρποί του έρωτα του από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, ωστόσο 20 χρόνια πριν ζούσε τον έρωτα με ξανθιά καλλονή που σήμερα είναι μαμά τριών παιδιών.

Ο λόγος για την Έλενα Γραβέζα που τότε εργαζόταν στην τηλεόραση. Η σχέση τους είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές και είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους σε μεγάλα περιοδικά.

Μετά τον χωρισμό τους, η ξανθά καλλονή, παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Δαουλάρη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και μένουν μόνιμα στη Λάρισα!

Τις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας.

«Αυτο ειναι πιο προσφατο throwback απο το κοντινο …2001 απο νυχτερινές εξοδους ενός ζευγαριου που αποσχολησε πολυ τα ΜΜΕ . Του κορυφαιου δημοσιογραφου και τηλεπαρουσιαστη Γιωργου λιαγκα – αδυναμια στις ξανθιες – και της εκρηκτικής Ελενας γραβεζα που εκείνη την περιοδο ηταν ηδη παρα πολυ στα πανω της απο την τηλεοραση .19 χρονια μετα απο αυτες τις φωτο – 3 απο τις πολλες που τους ειχα κανει – η πορεια του Γιωργου ειναι πασιγνωστη και δικαιως απολαμβανει την κορυφή και όσο για την ελενα μένει μονιμα πια στη λαρισα και εχει τρια πανεμορφα παιδακια. Photo by Nikos Droukas ndp» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα με την πρώην σύντροφο του

Γιώργος Λιάγκας Έλενα Γράβεζα

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας πρώην σύντροφος

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" τον Γιώργο Λιάγκα εν μέσω lockdown για μπάνιο σε παραλία της Βουλιαγμένης.

Συνάντηση Λιάγκα - Σκορδά στο lockdown: Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Η Φαίη Σκορδά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 10/11 με τον γιο της, Γιάννη Λιάγκα, στην Γλυφάδα. Εκεί για λίγα λεπτά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην Γλυφάδα στο κολυμβητήριο του γιου της Γιάννη, μιας και ο ίδιος ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του είναι χειμερινός κολυμβητής.

Όπως μας μετέφερε άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο, για λίγα λεπτά και αφότου η Φαίη άφησε τον Γιάννη στο κολυμβητήριο εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Το πρώην ζευγάρι μίλησε στο όρθιο για λίγα λεπτά και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν. Να υπενθυμίσουμε πως παρά τον χωρισμό οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές επαφές.

Δείτε τις φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από την πρόσφατη έξοδό της

Φαιη Σκορδά γιος

Φαιη Σκορδά έξοδος lockdownΩστόσο, το ίδιο βράδυ η Φαίη Σκορδά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι της, δείτε εδώ φωτογραφίες! Είναι τα πρώτα της Χριστούγεννα μετά την αποκάλυψη της σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.