Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...»

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη για το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σεφ κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, έγραψε πως «το είπε και το έκανε», καθώς σε λίγες ημέρες ανοίγει επίσημα το νέο του μαγαζί στην Κρήτη, παρόλο που όλοι τον παρακαλούσαν να ανοίξει στην Αθήνα.

«Τι κι αν όλοι τον παρακαλάμε να κάνει ένα μαγαζί στην Αθήνα εκείνος το είπε και το έκανε :

«Το πρώτο μαγαζί θα ανοίξει στην Κρήτη και βλέπουμε...»

Πολύ περήφανη για σένα @lefteris.soultatos

Opening 15/12
Οι δοκιμές του μενού μας ολοκληρώθηκαν από το chef μας @lefteris.soultatos και θα φτάνουν στο σπιτι σας από το [Chef’s box] με ένα απλό τηλεφώνημα», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, ανακοινώνοντας πως σε λίγες ημέρες ανοίγουν.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη - ανακοίνωση και για την ίδια. Ενημέρωσε πως έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο.

Θα ξετρελαθείτε με το δέντρο Λασκαράκη - Σουλτάτου! Είναι τεράστιο και φαντασμαγορικό

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και οι περισσότεροι celebrity έχουν ήδη στολίσει και πάθαμε πλάκα με την διακόσμηση που έχουν κάνει στα σπίτια τους, ειδικά με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, που είναι μάλιστα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ και πέρασαν πρόσφατα ένα πολύ ρομαντικό βράδυ, βρίσκεται σε άκρως γιορτινό κλίμα και πνεύμα.

Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία σε πολύ συχνή βάση δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες, μόλις ανάρτησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουν στολίσει σπίτι τους και είναι πράγματι τεράστιο και φαντασμαγορικό.

Η ηθοποιός ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας μια χριστουγεννιάτικη στέκα και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Xmas Mood. Χαμόγελα, αγάπη, θετική σκέψη»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη:

δέντρο Λασκαράκη - Σουλτάτου