Αθήνα Οικονομάκου: Το μήνυμα που έστειλε στον κουμπάρο της Σουλτάτο μετά την ανακοίνωση της Λασκαράκη

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αθήνα Οικονομάκου: Το μήνυμα που έστειλε στον κουμπάρο της Σουλτάτο μετά την ανακοίνωση της Λασκαράκη

Η Αθήνα Οικονομάκου, πέρα από σπουδαία και επιτυχημένη ηθοποιός, είναι και πολύ γνωστή instagrammer μιας και συνεχώς αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Αρκετά συχνά, δε, επικοινωνεί δημόσια και με γνωστά πρόσωπα και ειδικότερα με τον κουμπάρο της, Λευτέρη Σουλτάτο, για τον οποίο έστειλε ένα μήνυμα μέσω ενός instastory της!

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε γνωστή σήμερα την ευχάριστη είδηση πως ο αγαπημένος της, Λεύτερης, πρόκειται να ανοίξει ένα εστιατόριο στην Κρήτη ενώ μια ανακοίνωσε έκπληξη έκανε και η Οικονομάκου!

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό η κουμπάρα του, Αθηνά Οικονομάκου, δημοσίευσε μια ιστορία στο instagram δείχνοντας έμμεσα το παράπονο της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα πως θα γίνει όλα αυτά να τα τρώμε και στην Αθήνα ρε κουμπάρε;»

Δείτε παρακάτω το instastory της Αθηνάς Οικονομάκου:

το μήνυμα της οικονομάκου στον σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε αποκάλυψη - έκπληξη για τον Σουλτάτο! «Το είπε και το έκανε...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη για το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σεφ κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και έδωσε λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, έγραψε πως «το είπε και το έκανε», καθώς σε λίγες ημέρες ανοίγει επίσημα το νέο του μαγαζί στην Κρήτη, παρόλο που όλοι τον παρακαλούσαν να ανοίξει στην Αθήνα.

«Τι κι αν όλοι τον παρακαλάμε να κάνει ένα μαγαζί στην Αθήνα εκείνος το είπε και το έκανε :

«Το πρώτο μαγαζί θα ανοίξει στην Κρήτη και βλέπουμε...»

Πολύ περήφανη για σένα @lefteris.soultatos

Opening 15/12
Οι δοκιμές του μενού μας ολοκληρώθηκαν από το chef μας @lefteris.soultatos και θα φτάνουν στο σπιτι σας από το [Chef’s box] με ένα απλό τηλεφώνημα», έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, ανακοινώνοντας πως σε λίγες ημέρες ανοίγουν.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη - ανακοίνωση και για την ίδια. Ενημέρωσε πως έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο.