Παντρεύεται ο Ηλίας Βρεττός - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Αυτός ο γάμος, σίγουρα θα συζητηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται ο Ηλίας Βρεττός - Η αποκάλυψη στον αέρα του Happy Day

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, είναι κοντά στο να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.

Όπως είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής, «Είμαι στο σωστό δρόμο για γάμο και παιδιά. Έχω μια όμορφη σχέση με κάποια που με καταλαβαίνει».

Να σημειώσουμε πως ο Ηλίας Βρεττός δεν έχει αναρτήσει καμία φωτογραφία με τη σύντροφο του, ωστόσο viral έγινε η εικόνα του από την παιδική του ηλικία.

Οι paparazzi ωστόσο την έχουν ¨τσακώσει" στο κέντρο όπου τραγουδούσε!

Ηλίας Βρεττός σύντροφος

Η εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού για τη σύντροφο του την οποία θέλει να παντρευτεί

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ηλίας Βρεττός, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του. Ωστόσο δεν είπε τίποτα για τον γάμο που ετοιμάζει με τη σύντροφο του.

«Παιδιά εγώ το έχω δηλώσει πολλές φορές θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά. Έχω μια πολύ σοβαρή σχέση, είμαι καλά και θεωρώ ότι είμαι στο σωστό δρόμο όταν και αν θέλει ο Θεός, θα έρθει.

Είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια, δεν έχω λόγο να το κρύψω, έχει περάσει πολύς καιρός που είμαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Χωρίς να θέλω να εκθέσω και πρόσωπα γιατί είναι και εκτός χώρου, είναι personal trainer. Είμαι καλά και θεωρώ ότι είμαι στο σωστό δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από το Ευτυχείτε