Μελίνα Ασλανίδου: Πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της μετά το χωρισμό από τον Μουντάκη

Με ποιους πόζαρε παρέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της μετά το χωρισμό από τον Μουντάκη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Ασλανίδου, χώρισε από τον επί 2 χρόνια σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο έμενε μαζί στην Κρήτη. Μετά το τέλος της σχέσης τους, η τραγουδίστρια γύρισε στην Αθήνα και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της.

Στην πρωινή εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστή η είδηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα, πως παραμένουν δύο καλοί φίλοι, δεν τσακώθηκαν και ούτε συνέβη κάτι άσχημο που να οδήγησε στη λύση του χωρισμού.

Μάλιστα, με την επιστροφή της στην Αθήνα, η Μελίνα Ασλανίδου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Η ίδια παραδέχθηκε πως ψυχολογικά είναι σε θεραπευτικό πλαίσιο και αντιμετωπίζει όσο γίνεται με αισιοδοξία την πανδημία, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν σε επαγγελματικό, μεταξύ άλλων επίπεδο, αφού ο καλλιτεχνικός κλάδος είναι από εκείνους που ακόμα πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ενώ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο χωρισμό της.

Η πρώτη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου από το σπίτι της μετά το χωρισμό της

Πριν από λίγες ώρες, η Μελίνα Ασλανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της στην Αθήνα.

Μαζί της πόζαραν καλοί της φίλοι και το χαμόγελο από τη χαρά της που τους συνάντησε ξανά μετά από τόσο καιρό, έφτανε μέχρι τα αυτιά.

Μελινα Ασλανιδου σπίτι

Να σημειώσουμε επίσης, πως η οικογένεια της Μελίνας Ασλανίδου, όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram πρόσφατα γιόρταζε.

Πριν από λίγες ημέρες, η τραγουδίστρια, είχε ένα πολύ σημαντικό λόγο να χαίρεται, καθώς η μαμά της είχε τα γενέθλια της. Η τραγουδίστρια μάλιστα, της ευχήθηκε και δημόσια αναρτώντας στο προφίλ της, διάφορες φωτογραφίες τους.

Μελίνα Ασλανίδου μητέρα