Κορωνοϊός: Θετική πασίγνωστη παρουσιάστρια

Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορωνοϊός: Θετική πασίγνωστη παρουσιάστρια

Πασίγνωστη παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσω ενός instastory στον προσωπικό της λογαριασμό πως διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ο λόγος για την Σάρον Όσμπορν, τη σύζυγό του διάσημου τραγουδιστή Όζι Όσμπορν.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια έκανε τεστ και βγήκε θετική στον κορωνοϊό ενώ αναγκάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί. Φυσικά, βρίσκεται σε απόσταση από τον σύζυγο της, ο οποίος μέχρι στιγμής δηλώνει αρνητικός στον ιό ενώ μια γνωστή παρουσιάστρια έχασε πριν μερικές μέρες την μητέρα της.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Ήθελα να μοιραστώ ότι βρέθηκα θετική στον COVID – 19. Μετά από μία σύντομη νοσηλεία, αναρρώνω τώρα σε μέρος μακριά από τον Όζι, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός».

 Σάρον Όσμπορν θετική στο κορωνοϊο ανάρτηση

 Σάρον Όσμπορν θετική στο κορωνοϊο

Κορωνοϊός: Θετικός ο Σταυρής Γεωργίου του MasterChef

Ο πρώην φιναλίστ του Master Chef, Σταυρής Γεωργίου, αποκάλυψε μέσω ενός instastory, πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο σπουδαίος μάγειρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια ιστορία στην οποία ο ίδιος ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του κρατώντας στα χέρια του ένα τηλεχειριστήριο του Play station.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περνάει την καραντίνα του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ενώ μάλιστα έκανε γνωστό το ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Σε μια πρόσφατη δήλωση του, στο μεταξύ, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε ποτέ να δουλέψει σε πρωινή εκπομπή.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ναι το έχω περάσει και εγώ! Εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι! Παρέα με το #playstation. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν λίγη ξεκούραση! Όλα καλά!».

Θετικός στον κορωνοϊό ο Σταυρής Γεωργίου του MasterChef

Θετικός στον κορωνοϊό ο Θανάσης Πολυκανδριώτης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ήδη έχει ξεκινήσει την καραντίνα στο σπίτι του.

Όπως αποκάλυψε, δεν έχει έντονα συμπτώματα, ενώ έμαθε ότι νοσεί κατά τη διάρκεια των προβών που έκανε για την συμμετοχή του στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Έτσι ανακοίνωσε ο Θανάσης Πολυκαδριώτης πως είναι θετικός στον κορωνοϊό

«Τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια των προβών για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, προσκεκλημένος του Γιώργου Μαζωνάκη, λίγο πριν την είσοδό μου στο θέατρο και κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου rapid test, διαγνώσθηκα θετικός. Είμαι καλά, είμαι στο σπίτι μου, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.

Σας ευχαριστώ ήδη για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας και υπόσχομαι στο Γιώργο πως θα κάνουμε σύντομα όλα αυτά τα μεγάλα πράγματα που έχει υποσχεθεί ο ένας στον άλλον για το μπουζούκι μας», έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε ωστόσο, πόσα ήταν τα χθεσινά 13/12 κρούσματα κορωνοϊού.

Θανάσης Πολυκανδριώτης κορωνοϊός