Γιώργος Καράβας: Ξεκάθαρος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Είμαι εδώ για το GNTM...»

Έτσι αντέδρασε όταν τον ρώτησαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Ξεκάθαρος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Είμαι εδώ για το GNTM...»

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε στις κάμερες των εκπομπών μετά το τέλος του τελικού του GNTM 3 και ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως δεν θέλει να ασχοληθεί με όσα είπε για εκείνον μιας και έχει έρθει μόνο για το ριάλιτι.

Πριν από λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιας και η τελευταία είχε μιλήσει για την ικανότητά του ως coach συγκριτικά με την Έλενα Χριστοπούλου - δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το κομμάτι το τηλεοπτικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, όλα πήγαν καλά και το προσωπικό στοίχημα που είχα θέσει στον εαυτό μου, το κέρδισα. Ο κόσμος ήταν ο τελικός κριτής, όπου έδωσε στον Ηρακλή το αβαντάζ και με τη συνολική πορεία και τη βαθμολογία που είχαν δώσει οι κριτές, το άξιζε! », είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον αδίκησε με τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο, πραγματικά. Εγώ εδώ βρίσκομαι για το GNTM, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο».

Γιώργος Καράβας GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γιώργος Καράβας: Η απάντηση-σπόντα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - "Το κορίτσι λέει..."

Με αφορμή την διαφωνία του Γιώργου Καράβα και των παικτών του GNTM 3, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήρε θέση και σχολίασε την συμπεριφορά του κόουτς, ο ίδιος τώρα απαντά με σπόντες στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Η παρουσιάστρια του Pop Up ανέφερε πως το μοντέλο έχει δώσει δικαιώματα ώστε να του φέρονται οι παίκτες πιο φιλικά και όχι σεβαστικά.

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και απάντησε στις αιχμές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το GNTM3.

«Εγώ έχω κάνει πελάτες, οι οποίοι πραγματικά είναι μεγαθήρια στο χώρο και όταν λέω ότι έχω κάνει, έχω κάνει! Δηλαδή έχω υλικό που αποδεικνύεται εμπράκτως ότι έχω κάνει. Αυτό που είχα να κάνω ήταν να δείξω τον εαυτό μου και να βγάλω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου πάνω στο αντικείμενο που το λένε μόδα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν γνωρίζω αν έχει κάνει όσα λέει. Το κορίτσι για να λέει ότι έχει κάνει, σίγουρα θα έχει κάνει πράγματα. Βλέπω τον πραγματικό Γιώργο στο GNTM, οπότε το προσωπικό μου στοίχημα για εμένα είναι κερδισμένο», είπε ο Γιώργος Καράβας.