Με δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης;

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αΐβάζης;

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη δική της απογευματινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη ΑΪβάζη.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με την ενίσχυση του προγράμματος του ΑΝΤ1 και δύο από τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτά της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη.

Η ηθοποιός βέβαια εξήγησε πως δεν της έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση λέγοντας: «Ότι ξέρεις, ξέρω».

«Καλώς ή κακώς η τηλεόραση είναι εικόνα, με τα χρόνια θα φανεί η προσωπικότητά σου. Με τα χρόνια και την πορεία που εσύ θα χαράξεις αν θέλεις και θα δείξεις πέντε πράγματα παραπάνω. Όντως με φλερτάρει χρόνια η τηλεόραση για παρουσίαση, από το ξεκίνημά μου. Δεν ήθελα τότε γιατί δεν ήθελα ο κόσμος να με ταυτίσει και να με γνωρίσει πάνω σε αυτό το κομμάτι που δεν είμαι. Δεν είμαι παρουσιάστρια, ηθοποιός είμαι», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Πρόσφατα είδαμε και μία υπέροχη φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου και της κόρης της που έχει μεγαλώσει πολύ. Δείτε τη εδώ.

Παραλίγο να χωρίσουν Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: "Κατά καιρούς έπεφταν πολλά..."

Στην χθεσινή εκπομπή του The2Night Show ήταν προσκεκλημένοι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίοι μίλησαν για το πως είναι ο έγγαμος βίος μετά από τόσα χρόνια συμβιώσης αλλά κι αν έχουν υπάρξει τριγμοί και εντάσεις στον γάμο τους μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα δήλωσε το ζευγάρι:

Γιάννης: Βέβαια υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή και πολύ έντονη πριν από αρκετά χρόνια που είπαμε ξέρεις κάτι ότι ίσως είναι περίοδος να αναθεωρήσουμε. Αυτό που κράτησε ήταν πάντα η λογική κι όχι ο παραλογισμός απέναντι στις ασήμαντες βλακείες. Αν είναι μια απιστία θα χωρίσεις τελείωσε αλλά το να χωρίσεις για χαζομάρες εγωιστικές δεν υπάρχει.
Μαρία: Την απιστία δεν θα μπορούσα να την συγχωρήσω και να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος και δεν θα μπορούσα να το δεχτώ.

Γιάννη.: Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια.

Μάλιστα στο τέλος ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε ένα περιστατικό που θα τους έκανε παρά λίγο να χωρίσουν. Ευτυχώς όμως είναι μαζί ακόμη, και παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από την στιγμή που γνωρίστηκαν, μας επιβεβαιώνουν καθημερινά πόσο ερωτευμένοι είναι. Μάλιστα, δείτε την πρώτη τους φωτογραφία μαζί!