Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήρε θέση για τη συμμετοχή του Καράβα στην φωτογράφηση του τελικού - «Μου έκανε εντύπωση...»

Έτσι σχολίασε τις φωτογραφίες του μοντέλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήρε θέση για τη συμμετοχή του Καράβα στην φωτογράφηση του τελικού - «Μου έκανε εντύπωση...»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η ομάδα της σχολίασαν όσα είδαμε χθες στον τελικό του GNTM 3 και μεταξύ άλλων θέλησε να πάρει θέση και για την συμμετοχή του Γιώργου Καράβα στην μία φωτογράφηση, εξηγώντας πως της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν έκλεψε τη λάμψη των διαγωνιζόμενων.

Τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η Βίκυ Καγιά, αξιοποιήθηκαν ως props στην πρώτη φωτογράφηση των παιδιών στο κόκκινο χαλί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργιού θεώρησε πως ο Γιώργος Καράβας έκανε άριστα τη δουλειά του και το έδειξε μέσα από τις δηλώσεις της: «Το είδα χθες όλο το επεισόδιο, δεν κοιμήθηκα. Είδα τον Γιώργο Καράβα και ήταν τόσο επαγγελματίας. Προσπαθούσε τόσο πολύ να μην ξεπεράσει τα παιδιά, να είναι στο πλάι. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ένα μοντέλο που έχει τόσο μεγάλη καριέρα, είναι πολύ λαμπερός, κατάφερε πίσω από αγόρια να περάσει λίγο απαρατήρητος. Πολύ καλός, δεν εννοώ ότι δεν ήταν ωραίος. Κούκλος σε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από τη μεριά της η Βίκυ Καγιά πληροφορήθηκε για τα όσα είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον νέο της συνεργάτη πριν από λίγο καιρό και φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλη. Δείτε εδώ την έντονη αντίδρασή της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιώργος Καράβας

Τι είπε ο Γιώργος Καράβας για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πριν από λίγο καιρό, είχε δημιουργηθεί μία άτυπη κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιας και η τελευταία είχε μιλήσει για την ικανότητά του ως coach συγκριτικά με την Έλενα Χριστοπούλου - δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το κομμάτι το τηλεοπτικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, όλα πήγαν καλά και το προσωπικό στοίχημα που είχα θέσει στον εαυτό μου, το κέρδισα. Ο κόσμος ήταν ο τελικός κριτής, όπου έδωσε στον Ηρακλή το αβαντάζ και με τη συνολική πορεία και τη βαθμολογία που είχαν δώσει οι κριτές, το άξιζε! », είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον αδίκησε με τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο, πραγματικά. Εγώ εδώ βρίσκομαι για το GNTM, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο».

Γιώργος Καράβας GNTM Ηλιάνα Παπαγεωργίου