Big Brother: Η έκπληξη του Μεγάλος Αδερφού στον Πυργίδη - Αδιανόητη η χαρά του

Τι του επιφύλασσε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Η έκπληξη του Μεγάλος Αδερφού στον Πυργίδη - Αδιανόητη η χαρά του

Το επεισόδιο του Big Brother μόλις ξεκίνησε με μια απίστευτη έκπληξη να επιφυλάσσει ο Μεγάλος Αδερφός στον Δημήτρη Πυργίδη, με τον ίδιο να πετάει κυριολεκτικά από την μεριά του.

Ο Μεγάλος Αδερφός τον φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του ζήτησε να μεταφερθεί το Μπλε Δωμάτιο με σκοπό να συναντήσει κάποιον.

Φυσικά, ο Δημήτρης κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται σε λίγα δευτερόλεπτα να συναντήσει την οικογένεια του και ηια αυτό άρχιζε να φωνάζει γεμάτος ενθουσιασμός «έρχεται το χάος!».

Στο δωμάτιο τον περίμενε η αδερφή με την μητέρα του με τον Πυργίδη να συγκινείται με την παρουσία τους.

Μέσα σε όλα, τον ενημέρωσαν για την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου που λαμβάνει καθημερινά και πως είναι πραγματικά ένας αυθεντικός χαρακτήρας.

Στο τέλος της συνάντησης, η Σοφία με τον Ζακ κατάφεραν να τρυπώσουν στο δωμάτιο, στέλνοντας με την σειρά τους χαιρετίσματα και φιλιά. Ωστόσο, η Ραμόνα αποκαλύπτει τον μεγάλο νικητή!

Η έκπληξη του Μεγάλος Αδερφού για τον Πυργίδη

Δυσάρεστες εξελίξεις για την Άννα Μαρία στο Big Brother

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις που αφορούν την Άννα Μαρία στο σπίτι του Big Brother, είναι εξαιρετικά δυσάρεστες αφού ξαφνικά βρίσκεται στο στόχαστρο των συγκατοίκων της.

Σήμερα το βράδυ οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στα όριά τους καθώς θα αναγκαστούν να γράψουν ένα γράμμα ο ένας στον άλλον.

Η Άννα Μαρία εξακολουθεί να δείχνει εμφανώς απογοητευμένη με τον Πυργίδη, με την ψυχολογία της μετά και την αποχώρηση του Χρήστου Βαρουξή να βρίσκεται στα... τάρταρα.

Οι παίκτες θα βρεθούν απέναντί της καθώς πλέον έχει ανοιχτά μέτωπα με όλο το σπίτι μετά και από τις δηλώσεις της για τον Ζακ και τον Γρηγόρη.

Θυμίζουμε πως σήμερα διέρρευσαν και μερικά στιγμιότυπα με την Άννα Μαρία να «ξεσαλώνει» στη Μύκονο πριν μπει στο Big Brother - δείτε τα εδώ.