The Bachelor: Στη δημοσιότητα η ημερομηνία της πρώτης συνέντευξης του Βασιλάκου μαζί με τη νικήτρια

Μόλις ανακοινώθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Στη δημοσιότητα η ημερομηνία της πρώτης συνέντευξης του Βασιλάκου μαζί με τη νικήτρια

Το The Bachelor τελειώνει αυτή την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα βγήκε στη δημοσιότητα η ημερομηνία κατά την οποία ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με την μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Ο Βασιλάκος μαζί με την νικήτρια - δείτε εδώ ποια θα είναι - θα εμφανιστεί το Σάββατο το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δεν γίνεται.

Θα μιλήσει για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι, τόσο εκείνος όσο και η εκλεκτή της καρδιάς του και θα κάνουν ζωντανά αποκαλύψεις για θέματα που δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα.

The Bachelor νικήτρια

The Bachelor: Νικολέτα, Βίβιαν ή Αντζελίνα για τον Βασιλάκο; Τα "κρυφά μυστικά" των 3 φιναλίστ!

Ο μεγάλος τελικός του The Bachelor θα γίνει αυτή την Παρασκευή και μέχρι στιγμής 3 είναι οι κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του Βασιλάκου, μετά την χθεσινή αποχώρηση, η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η Νικολέτα.

Το Youweekly.gr σύλλεξε και σας παρουσιάζει παρακάτω διάφορες πληροφορίες για την ζωή των τριών φιναλίστ που μπορεί και να μην γνωρίζατε ώστε να καταλήξουμε τελικά στο ποια είναι η καλύτερη για τον Παναγιώτη μας, παρά το γεγονός πως γνωρίζουμε ήδη ποια θα κερδίσει. Προχωράμε λοιπόν παρακάτω! Πάμε να δούμε τι ξέρουμε για την κάθε μία...

Διάφορες πληροφορίες για την ζωή της Αντζελίνας, της Βίβιαν και της Νικολέτας του The Bachelor

The Bachelor: Η ηλικία και η καταγωγή της Βίβιαν που θα δώσει "μάχη" για τον Βασιλάκο

Βίβιαν  The Bachelor

Η Βίβιαν έρχεται από την Αμαλιάδη και είναι 23ετών. Πριν μπει στο παιχνίδι είχε πει ότι τον bachelor εξωτερικά τον φαντάζεται ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο. Εσωτερικά θα ήθελε ο χαρακτήρας του να είναι ειλικρινής σαν άτομο, να έχει χιούμορ, να υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από αυτόν.

Πριν μπει στο ριάλιτι του The Bachelor η Βίβιαν... διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ποιος Βασιλάκος; Με αυτό τον κούκλο τα είχε η Αντζελίνα πριν μπει στο Bachelor! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

The Bachelor Αντζελίνα

Η Αντζελίνα που δηλώνει τρελή και παλαβή για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου πρόσφατα αποκάλυψε στο The Bachelor πως υπήρξε ένα βήμα πριν τον γάμο αφού είχε αρραβωνιαστεί με πρώην σύντροφό της! Εμείς ψάξαμε και σας βρήκαμε το πρόσωπο αυτού! Not bad...

Τον είχαμε δει στο τηλεπαιχνίδι “My man can” με το Γιώργο Λιανό, όπου το ζευγάρι είχε λάβει μέρος.

Ο Στάθης ήταν ο αρραβωνιαστικός της Αντζελίνας και όπως είχε αποκαλύψει οι δυο της ήταν ζευγάρι από όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Μάλιστα τότε είχε μιλήσει και για τον τρόπο που γνωρίστηκαν. Ομολογουμένως ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι. Δείτε εδώ φωτογραφία του.

The Bachelor: Η πραγματική ηλικία, καταγωγή και οι... πλαστικές της νικήτριας Νικολέττας!

The Bachelor Νικολέτα

Η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι μία από τις είκοσι διαγωνιζόμενες γυναίκες που θα διεκδικήσουν τον Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην... διαβάστε την συνέχεια εδώ.